IZVIRNO SPOROČILO: lana08
Miši sedaj spite? Meni kronično primanjkuje spanja, K. se zbudi okoli 6ih, jaz pa potem zaradi pisanja ne smem več nazaj spat. Torej spanje na sporedu v penziji
, kajne Hedi in Abra.
o neehiiiiii...

Komaj se začne kazat luč na dnu tunela (beri, se zbudimo le malokrat..) pa pride al bolezen al luna al kr neki...
In tko kot pri Hope, če se že spi pomoč ok, mamo pa budnico ob 5... No, danes rescimo je Miha ob 4:50 začel migat, ob 5:50 pa je deklarativno odločil, da gre dol... Tko, da...
Mišika, božček... Tole nočno lulanje je obup, se spomnim. Pomoje tebe matra to, da si nonstop notri in doma. Meni pa sicer nista tolk na mehurju sedela, ampak je imel Miha največje veselje se okrog obračat. Obrnil se je za vsak pregled, zadnjič v 34 tednu (HB glavično). In ob tem se je lepo z nogami uprl meni tja nekam v debelo črevo al danko al kam...obuuuup
Žižek, pridnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hermica, Akvica, Lanice, Mausika, Tedika, pa itak vse srečke nosečke, pa mamice moje, pa skratka vse prisotne plus nočna sestra z lulčkom: cm-o-KKK