IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Loremi lepo te prosim pojdi že po drugo mnenje. TT je res strokovnjak...vendar po vsem kar se ti je zgodilo jaz vseeno mislim, da to ni kar za spregledati.
Vedno bolj se nagibam v to smer, da bi tam dvignila komplet dokumentacijo in šla k drugemu ginekologu ... samo h komu, kam, komu je za zauspat.
Glede na to, da je v Ljubljani vedno gužva itd., se nagibam na Domžalski ZD, pa nimam pojma, če je tam katera dr. ok, še raje bi moškega ginekologa.
Ah kaj sem spet zakomplicirala.
Zarja superca superca!!!
Mismis super za opremo za medike!
Malo pa le zaspi no, jaz ko sem bila na kauču, mi to ni bila nobena umetnost, pa še lušno je. Časa pa tud zadost za spanje

.
In hvala za mnenje! Ja, meni reče dr.TT, glede vnetij in kandide in podobnega, da preveč berem po internetu

. Da to je a dej dej dej, to ni nč.

Ampak halo, zakaj potem splavi in prezgodnji porodi in dekleta na antibiotikih? Ne gre skup ...
Ne dvomim v njegovo strokovnost, nikakor ne, kar se tiče samih IVF-jev, ker sem sama mnenja, da mi je pomagal pri moji zanositvi, ker je on rekel, kdaj stop injekcija, une dohtarce tam bi še kar nadaljevale s terapijo, pa tudi posegi pri njem so strokovni, ma je fajn ja, ampak glede ostalih težav pa sploh ne.
No ja s postopki sem itak zdej zaključila, no najmanj za eno leto, ampak vseeno bi imela rada "podvozje" ok ...
Kakšen sonček zunaj, bi šla regrat nabirat, ko pa pridem domov, je še dve uri in potem tema.
Upam, da nama dans uspe it na sprejem Petre Majdič.
Pa kak dopust bi prav pasal.
Lupčke vsem!