writing-img

RE: Nismo še obupale kljub 40+ IV. del

clock-img

26.03.2011, 16:22

clock-img

lana70

pencil-img

2857

Uf, kmal spregledala prvo špiko user posted image user posted image user posted image user posted image . Pogumno in uspešno do konca Zarja!

Pubertetnik pride sam jutri domov po kufr, ker sem jaz bila včeraj dol na govorilnih in mi je uturio kovček, s prošnjo, da če gre lahko zvečer ven...no, pa sva šla potem na pico, klepetala brezvezne stvari, v glavnem luštno. Ne vem pa kaj to pomeni. Zatišje pred nevihto, se je pomiril ali je pa ugotovil, da delam kar jaz hočem. V glavnem bo moral zadevo prežvečiti, čeprav bi jo kar jaz najraje namesto njega.

.....in prišla je Živa....

clock-img

26.03.2011, 16:40

clock-img

alpog

pencil-img

480

Lana, fajn, a ne!? Mislim to, s pubertetnikom. Jaz pa mislim, da mu je žal, da je znorel, ko je izvedel.
Gigi! Stimulacija! RRRRRRRRRRRRRR!

clock-img

26.03.2011, 17:55

clock-img

zaspanka222m

pencil-img

10

Tukaj neodkrita! Še vedno pišem s hčerinega rač.  Lana ni č bat, vse se bo uredilo, pubertetniki so takšni, da mislijo, da bomo mi delali tako kot oni hočejo, sam to ne gre. Se spomnem moje pubertetnice (ki zdaj ni več) obup ti rečem, nisem vedla al sem mama jaz al ona. Mal je treba potrpet ker kregat z njimi se nima smisla, vsak mal popusti pa je.

In ostale, da ne naštevam, ste dobro? Nosečke? Nenosečke?

clock-img

26.03.2011, 20:53

clock-img

aqua77

pencil-img

4854

čer pupe in pupo! user posted image

pri nas vse po starem... vidim, da ste se kar razpisale.

zarči za prvo špiko! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lanči, HB da se je situacija s sinom umirila! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pa hvala za informacije o roži!!! rožica naša mislimo nate in pestkamo!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
žižek kako je kaj s tabo?  berem, da si uživala na polno!!!user posted image user posted image  sem vesela zate do neba, kar večkrat si tak odklop privošči!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  (slikice bauhija so pa v albumčku, da ne smetim tukaj preveč z njimiuser posted image )

KT zate veljajo pikepoke v velikih količinah... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
lučka, nevem sploh kaj napisat, tako mi je hudo in me kar začne pri srcu bolet, ko preberem kaj takega... drži se lubica.. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
tasi se je oglasila, pa tud niso spodbudne novice, sam za vsakim dežjem posije sonček, tako da kar pogumno, pa večkrat se oglasi...

sonya, bejži na bolovanje takoj!!!! čuvaj sebe in malega Oskarja, to je zdaj najbolj pomembno!!!

mišmiš, pa je 25-ka padla!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  vesela zate ko radio!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lana ta druga, zdej počasi se pa pri vas začenja že odštevanje! user posted image

krucek, večkrat prileti mimo!!!

gretek srce, pa kje si nam ti? večkrat pridi na raport!

ziher sem še cel kup piksen pozala, ampak ne namenoma.... ljubčka vsem.....

< Sporočilo je popravil aqua77 -- 26.3.2011 21:06:23 >

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

clock-img

28.03.2011, 08:12

clock-img

mismis

pencil-img

10486

Dobro jutro vsem skupaj

user posted image

ekola pa je vikend okoli, upam da ste ga lepo preživele.

Zarja, kako nam gre, srce kdaj imamo UZ? Me navijamo kt blesave user posted image user posted image

neodkrita, upam da čimprej dobiš pošto user posted image user posted image user posted image

Roži, me veseli, da si v redu. Lana, pozdravi jo

Akvič, jap me v 25. teden, ti 24. teden, Sonya že 26. teden, joj kako hitro čas mineva user posted image

Žižek moj, sej veš user posted image

priznam, lena sem...pozdravčke vsem

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

28.03.2011, 08:46

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Jutrčka

Tale sprememba vremena mojemu bratcu ni naredila nič dobrega user posted image . Včeraj je bil zelo težek dan. Danes je HB že bolje user posted image . No..pa še jaz sem včeraj dobila user posted image  .

Zarči kako napredujemo? Se že kaj dogaja v podvozju? user posted image user posted image user posted image user posted image

KT upam, da ta teden pridejo izvidi. Vse pestke, da bodo dobri user posted image user posted image user posted image user posted image

Roži saj veš..user posted image user posted image user posted image user posted image

Neodkrita upam, da te čimprej pokličejo user posted image user posted image user posted image user posted image

Lana70 saj je bolje, da se sedaj izogibata resnim debatam. Kako se počutiš?

Miši si kaj bolje?

Lupčke vsem

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

clock-img

28.03.2011, 10:01

clock-img

miska73

pencil-img

4167

Samo da vas na hitr pozdravim.

Žiži enga lubčka.

Zarji držim vse pestke

Kaj pa je z Roži?Sem mal brskala par strani nazaj pa mi ni uspelo ugotovit kaj točno se dogaja. Vsekakor pa pošiljam tople misli in koš pikapok.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 28.3.2011 10:05:37 >

clock-img

28.03.2011, 10:36

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Oj babe moje,
UZ mam ob 13,15. Kak pa je doli bomo vidli. Malce mam trebušček napihnjen, samo je lep user posted image , drugač ma luknjo pravi moj dragi.

Vam javim. Rada vas mam, mučo fejst....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 10:37

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1
Tale sprememba vremena mojemu bratcu ni naredila nič dobrega user posted image . Včeraj je bil zelo težek dan. Danes je HB že bolje user posted image .

držim pesti, da bo čim prej boljši....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 10:38

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

IZVIRNO SPOROČILO: mismis

priznam, lena sem...

tako te mam najraje....nosečko, veselo lenobico....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 10:58

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Ahoj,

gigi user posted image user posted image user posted image user posted image  za bratca! M naj bo pa čimbolj prizanesljiva.

mismis hvala za kavico user posted image .

zarja user posted image  user posted image user posted image  navijamo dalje!

Lupčke in lep dan vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

28.03.2011, 11:11

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

Jutro vsem,

mam skoz manj časa tipkat user posted image , sej preberem še na hitro, da ne bi kaj zamudila user posted image !

Gigi, kondicijo pridno nabiram in tud men je včeraj prišla user posted image ...mal prehteva, packa packasta!

Zarčica, ko boš rodila, pa nekaj časa ne bo problema z vgreznjenim trebuščkom user posted image user posted image user posted image user posted image !!

Mismis, ti le bodi lenobica...saj potem dolgo ne boš več!!

Aqvica, sicer ne vidim tvojega bauhija user posted image , ampak verjamem, da je krasen!! A voziček že kaj sprobavaš, da boš do takrat že vse naštudirala user posted image ?! Najhuje je, ko greš potem še ves slab kam sam in ga vozička ne moreš razstavit al zložit. Men se je to naredil prvič, ko sem šla ven...sem mela srečo, da je bla ena gospa, ki je imela istega in me je rešila iz zosa. Sem se mislila sam obrnit in špura domov, seveda objokana!!

Miška73, a user posted image je že bla? Pobčka dasta dihat??
KT,user posted image user posted image user posted image , si mislim, kako ti je čakat!?
Roži, user posted image user posted image user posted image !!

SOnjica , očitno nas nisi ubogala ??!
Smo se ves vikend potepali, zdaj moram pa hitro izkoristit čas in mal pospravt, dokler mis spi!
Mam vas rada konzervice in konzervans in komaj čakam, da se vidimo!

Kot sončni žarek nas vsak dan razveseljuješ!

clock-img

28.03.2011, 12:49

clock-img

Hope2

pencil-img

7572

Mal na hitro uletim
Gigi, ne vem kaj je z bratcem, ampak mu tudi jaz želim vse dobro user posted image

Tudi vsem ostalim veliko pikapok in pujskov za srečo. Fajn bodte user posted image

clock-img

28.03.2011, 13:49

clock-img

mismis

pencil-img

10486

evo lenoba prišla okoli pogledat, če je že kaj novičk od Teddy-a user posted image user posted image user posted image user posted image , praviš da buško raste user posted image user posted image user posted image  lepo, lepo kako bo šele zrastel v 9. mesecih

Žižek, upam da je J. bolje, kaj je nanj vplivala sprememba vremena? Pa ti, kako si, maš še krče zaradi user posted image

miška73, pozdravčke, sem prebrala na dvojčkih, da se morate pocajtati preden štartae z operacijo

Loremi, kaj novega pri tebi?

Hermy, ste bili na vikendu čez vikend user posted image user posted image user posted image

hope, tudi tebi želim lep dan

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

clock-img

28.03.2011, 13:59

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

...če je že kaj novičk od Teddy-a user posted image user posted image user posted image user posted image ,

Hermy, ste bili na vikendu čez vikend user posted image user posted image user posted image

Jest tud čakam novičke user posted image ?!

Ne, Mismis, ta vikend ne, ker so napovedali sneg user posted image , ki ga sicer potem ni bilo. Smo se pa cartali pri starših in na enem rojstnem dnevu, pa je tud pasal user posted image ! Gremo pa tega, če bo lepo!

clock-img

28.03.2011, 14:41

clock-img

loremi

pencil-img

2184

Loremi, kaj novega pri tebi?

V bistvu nič novega, na vsake tolko znorim na mojega, ker nimava čist nobenegai ntimnega stika, to manjka meni (odnos kot tak pač ne more bit), njemu pa je bistvena ureditev zunaj hiše in v njej, pa da ima delo (zadnje čase je res fajn kriza). In ker še nimam rešitve, kako speljat vse, da se razidem z njim, bom težko sama shajala v najemniškem stanovanju pa še v službi bojo rekli .... mhm, ne delaš več na otrocih, nas pa je viška, torej nasvidenje. Ostajam skupaj z njim, kljub vsemu ga imam še vedno rada, pa po drugi strani niti ne vem, lai je to res lai je samo navezanost in navajenost na to vezo, po toliko letih.
Ne vem, kako se bo vse obrnilo.
user posted image
Kar se pa tiče bebic, želja ogromna, čeprav strah pred novo nosečnostjo, samo nekako ne več z njim.

Trenutno si pa zelo želim s to prehrano, ki jo imam trenutno, zgubit tudi kak kg, to je ena velika želja.

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

clock-img

28.03.2011, 15:04

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Nisem prej do compa prišla...

Teddy sporoča: Folikli 8, endometrij 5, naslednji UZ v četrtek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Več bo verjetno sama potem napisala. Meni se zdi tole super dobro user posted image  user posted image  user posted image

Hvala vsem za dobre želje za mojega b. user posted image .
Ja...jaz sem pa full boga s temi krči user posted image . Pri teh letih bi me pa lahk že malo manj bolelo user posted image

clock-img

28.03.2011, 15:05

clock-img

gigi1

pencil-img

8092

Loremi user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.03.2011, 15:10

clock-img

sonček33

pencil-img

11583

Žižek, objemček.

Loremi, objem zate. Naj posije sonček.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

clock-img

28.03.2011, 15:38

clock-img

hedviga

pencil-img

1979

Jutrčka

Tale sprememba vremena mojemu bratcu ni naredila nič dobrega user posted image . Včeraj je bil zelo težek dan. Danes je HB že bolje user posted image . No..pa še jaz sem včeraj dobila user posted image  .

Lupčke vsem

user posted image user posted image user posted image  tebi in bratu!!!

Ja je bil dan za popi.... Tudi našim malčkom se je precej poznalo... 

Špelca in Mihec 9.2.2009

clock-img

28.03.2011, 15:40

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Teddy sporoča: Folikli 8, endometrij 5, naslednji UZ v četrtek user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

ma ni kaj drugega za napisat. To je to. Zdaj sem prišla domov, v mestu spila velik pir, zdaj doma še enga in je tolk fajn!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 15:41

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Ja...jaz sem pa full boga s temi krči user posted image . Pri teh letih bi me pa lahk že malo manj bolelo user posted image

lubek, naj čimprej mine....user posted image .user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 15:43

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Loremi upam, da se stvari med vama obrnejo na boljše. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 15:46

clock-img

zarja1

pencil-img

6923

Vidim, da me dans vsi hecete z trebuščkomuser posted image . Še sestra je dans preden je eno dodano zapičla govorila: Ja če bi blo mal več špehca bi vas lažje pičla!...mislim...sama pa suha ko tist pajek južina....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

clock-img

28.03.2011, 16:18

clock-img

hermy1

pencil-img

1462

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

lubek, naj čimprej mine....user posted image .user posted image user posted image

Se podpišem, res hudo!!

Zarči, super user posted image user posted image user posted image !!

Loremi, res niso lahke odločitve user posted image user posted image user posted image !

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem