writing-img

RE: Decemberski biseri 2009

clock-img

22.06.2011, 20:43

clock-img

TandJ

pencil-img

119

Če mogoče katero zanima poslikava otrošklh sobic ali drugih prostorov stanovanja: http://www.gugu.si/component/adsmanager/?page=show_ad&adid=7956&catid=316

LP

clock-img

04.07.2011, 14:38

clock-img

*nivea

pencil-img

764

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej

Tincy in Tintara, ge sta vidve? kako gre?
javita se kaj

clock-img

14.07.2011, 00:30

clock-img

tintara

pencil-img

871

Nivea, tukaj jazuser posted image
v poznih urah pregledujem kaj smo naročili za kopalnico, pa ploščice, pa... Jutri bom pa zaspana.

Sicer smo en dopust dali že skozi, smo šli na Korziko s šotorčkom, blo luštno. Pa za vikend bli v Ptujskih, upam še na kak dober vikend, da gremo še kam. posočje me že dolgo mami.

Mi letos še nismo bili, čeprav za kak lep viknd bomo že skočili. Morda pa sprobamo kake druge na vašem koncu, k imajo tudi kamp.

Kako kaj ostale punce, araz še 3 v 1? Pozdravi jih prosim

clock-img

20.07.2011, 06:54

clock-img

araz

pencil-img

748

Ojla punce! Tintara jest sem še 3v1. Danes imam pregled v porodnišnici in bomo videl kaj bo. Verjetno pa mi bodo sprožili porod.
Sporočim oz. bo katera druga verjetno sporočila kaj se bo dogajalo.

clock-img

20.07.2011, 21:18

clock-img

tulpika

pencil-img

372

Zoja je dobila sestrici Živo in Brino. Vse so OK. Araz se dobro počuti. user posted image user posted image user posted image

clock-img

20.07.2011, 22:25

clock-img

*nivea

pencil-img

764

Čestitke araz še tukaj user posted image user posted image user posted image lepo se cartajte

clock-img

21.07.2011, 16:46

clock-img

Tincy90

pencil-img

2038

Suprca!!user posted image user posted image user posted image čestitke Araz in lepo se crklajte!user posted image user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

clock-img

22.07.2011, 14:39

clock-img

*nivea

pencil-img

764

mamo še eno dojenčico user posted image
včeraj je rodila taipai, hčerkico Evo user posted image user posted image user posted image

čestitke

clock-img

22.07.2011, 23:21

clock-img

tintara

pencil-img

871

O, same babe!!!!!!!!!!!!!!!

ČESTITKE!!!!!!!!!!!! ARAZ, najprej tebi, čestitke za Brino in Živo. Sem zelo vesela, da se je vse lepo in srečno zaključilo!!!!!! Verjetno si si kar oddahnila kaj. Ampak zdaj si v P dobro odpočij, prav. In doma si pusti pomagati in vključi vse možne pomoči. OOooooooooooooooo, kolk boste lušne punce. Pa to bo kasneje, ko bodo malo večje, ena in ista starost za videt... Superca.

Taiapi, tudi tebi čestitke za Evo! Zelo lepo mi je videti, da naši decmbrski biseri dobivajo bratce, pardon sestrice.user posted image  

Katera je naslednja? Jaz sem mal out tule, ampak vseeno vztrajam pri svojem NE FB.

Čau bau punce, fajn se rihtajte.     

clock-img

23.07.2011, 16:16

clock-img

Tincy90

pencil-img

2038

Oooo, lepooo!!user posted image user posted image user posted image čestitke taipai in lepo se cartajte!user posted image user posted image user posted image user posted image ona ma zdj tud parček ne, al sm zamešala??user posted image

Najina sreča in veselje - Alisa, 19.12.2009 & Alis, 24.4.2011

clock-img

01.08.2011, 21:15

clock-img

METULJ1

pencil-img

585

Še z moje strani iskrene čestitke Araz in Taipai. user posted image user posted image vse dobro vsem

Se nism javla že 100 let. Naša druga pupa je stara že 5 mesecev, prva pa 19. Mamo res noro gnečo, ampak bomo preživeli. Starejša gre sept. celo mogoče v vrtec. Bo veliiiiiiiiiiiiiko lažje. Zdej imam doma obe. Tako da smo same od 6.30 pa do cca. 16.30 ure. Je res noro. Posebej kar se tiče uspavanja. Ampak bo že.

Pozdravčki vsem od nas

clock-img

26.10.2011, 12:44

clock-img

*nivea

pencil-img

764

vse najboljše Matevžu in Vanetu za 2.rojstni dan.

pa mamicam prav tako čestitke.
lepo praznovanje user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

02.11.2011, 20:32

clock-img

tulpika

pencil-img

372

hej... tudi z moje strani čestitke za 2. svečke!

clock-img

04.11.2011, 22:56

clock-img

Ninča77

pencil-img

205

hvala za čestitke:) VANEEEE vse najboljšeeeeuser posted image user posted image user posted image

clock-img

08.11.2011, 11:57

clock-img

vijolca

pencil-img

211

Pozdravljene mamice!

Ne morem verjeti, da je že čas za 2 svečki upihnit!! user posted image Seveda čestitke zgodnjim decembrčkom!

Kako ste kaj, FB skupina še deluje? Mene na FB že dolgo ni več, tako, da kar malo pogrešam debate o podobno starih otrocih. OK, nekaj jih imam tudi v nevirtualnem življenju. user posted image

Nam gre kar dobro, mala je navihana, zgovorna in polna energije, še vedno veselo hodi v vrtec, na žalost pa tudi še vedno mlati samo korenje in riž (no, pa še kak krompir in grah se znajde na krožniku). Zaenkrat smo upanje, da bo kakšna bistvena sprememba na boljše prestavili na 3. RD. Je pa bistveno manj bolna in tudi precej dobro spi. To se je pa res izboljšalo v zadnjih 2 mesecih.

Aha, še ena novička, naslednje leto bomo že 4 in spet prav veselo odštevamo tedne... (je še daleč).

Čestitke tudi vsem 2., 3. ali še kaj več mamicam in upam, da vam mali decembrčki ne delajo preveč preglavic!

clock-img

08.11.2011, 21:14

clock-img

*nivea

pencil-img

764

vijolca čestitke za user posted image

clock-img

09.11.2011, 07:30

clock-img

neanja duo

pencil-img

465

Joj,res kako čas beži....že 2.svečka.....včasih mi je kar malo hudo in pogrešam tiste čase do 1 leta.....
...drugače pa naš je vse,govori pa hmmm,no glavna beseda ,ki jo razločno reče je NEuser posted image ,ostalo je bolj na kazanje in jamranjeuser posted image

lp vsem

clock-img

09.12.2011, 22:18

clock-img

bugimajstr

pencil-img

131

pozdravljene..ja na fb dogaja na polno.zato je tukaj bol zatišje.naš pero bo dobil čez dober mesec in pol sestrico pol bo pa fulhaus..:)lepo preživite decembr!!

clock-img

30.07.2014, 08:58

clock-img

Polona31

pencil-img

403

Kje vas najdem na FB...bi rada klepetala s kakšno mamico ki ima doma decemberčka 2009?

clock-img

30.07.2014, 14:03

clock-img

bugimajstr

pencil-img

131

polona težka bo..ne dodajamo glih oseb ki jih ne poznamo..mislim da se punce strinjajo z mano..drugač pa dodaj me na fb pa mogoče še katero najprej na privat..potem pa mogoče prideš v skupino..smo useeno preveč domači v skupini da bi dodajali neznance.. moj nik je pa bugi majstr.:p

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem