naša Sara tudi neki čudno hrope, sem klicala zd pa so mi rekli, naj ne prihajam dokler ni vročine in ne zavrača hrane. pa kaj naj naredim da bo kaj bolje? zamašen nosek nima, je pa pri nas problem, da veliko bruha. se najemo, podremo kupčka..mislim rigne kot stari dedc in to vsaj 2x, potem jo pa položim v posteljico in ji teče ven...in posledično je potem čez 1 uro že lačna. pa mleka mi je začelo primanjkovati tako da smo na AM in ji dodajam že skoraj 100ml na obrok.je rekla sestra v ambulanti, da če bo do naslednjega tedna še vedno bruhala za vsak obrok naj jo dopoldne pripeljem na tehtanje...popoldne je preveč bolnih otrok. ima prav...
glede daril je pa pri nas bilo takole;
moji starši so bili radodarni in dali takoj 500€ za voziček. pa potem je dobila eno veliko original miki mini, ki je stala okol 70€, pa palčka zavijalčka so kupili... v glavnem daril za okoli 1000€. sestra mi je prinesla stolček oz. gugalnik od babybjorn, ki tudi ni poceni, pa še ostale neumnosti, medtem ko tast in tašča prav nič do rojstva. njente.ziroo..no ko sva pa prišle iz porodnišnice mi je tašča prinesla en velik pušljc pa kuverto in notri 300€. kao 200 za otroka, 100 pa zame. sem dala vse na otroški račun. od moža teta me je pa čisto šokirala, ker je prinesla darilo in sicer 5mg čistega zlata..tiste tablice, ki so pri zlatarni celje.no pa glede obiskov. sem že roke dvignila. vsi moževi sorodniki so se že zvrstili, sploh ne upoštevajo željo, da ni obiskov cel mesec. ene sorodnike sem pred vrati pustila.sem ravno dojila, moj pa je bil pri bratu na piru en štuk nižje..no saj so pol naslednji dan prišli, samo ne moreš kar pridt pa pozvonit..se prej pokliče a ne...pa jutri pride župnik na obisk, da se za krst zmenimo. benti se mu mudi. jaz bom otroka krstila okoli aprila, da bo lepo toplo. pa imamo spet problem, kdo bo boter. jaz sem že sestri rekla, ker zaradi okoliščin ni morala biti moja poročna priča, sedaj je od moža brat užaljen, da on ne bo boter..sem dol padla, ko sem to slišala..je rekel, da ima rad otroke..pa naj si jih naredi..no sva se odločila, da bo imela Sara dva botra.
pa tobogan je že dobila...eni res ne vedo kaj prinesti in da je otrok star šele 1mesec...kdaj bomo šli na tobogan pa nimam pojma hehe..
toliko..končno mir..danes je spet budna več kot je dan dolg...