IZVIRNO SPOROČILO: mladika
IZVIRNO SPOROČILO: anity_1
Če še po kakšnih parih krogih ne bi uspelo, pa bi tudi to poskusila.. Drugače sem skoraj prepričana, da so mi pomagala semena jedilne konoplje. Vsakič sem imela cel teden pred M rjave izcedke (sumila sem na neuravnovešene hormone) in ravno pri takih hormonih zelo dobro pomaga tale konoplja. Pa sem poskusila. In lej ga zlomka.. Danes ugledam dve črtici
Emmm...eno uprašanje,ki pa si nabavila ta semena konoplje??
Mladika ... Mah, skoraj vse lahko najdeš oz te konoplje [img]smileys/smiley36.gif[/img] Vzela sem od firme Harmonija narave. Na njihovi spletni strani so tudi izdelki od jedilne konoplje.
http://www.harmonija-narave.com/index.asp Drugače.. Nabavila sem si konopljina luščena semena in pa sladka pražena konopljina semena z okusom vanilije in cimeta - to pa je za prste obliznit dobroooo [img]smileys/smiley36.gif[/img] Sem morala pazit, da nisem takoj vsega pojedla.. Ta luščena semena sem vmešavala v jogurt.. kasneje pa sem si še kupila sama semena (niso tako dobra, ampak jih z lahkoto grickaš ob TVju). Tega imam jaz še kar nekaj doma.
Jaz sem to kupila v Mariboru, v trgovini Sonce, benji je pa v eni drugi temi napisala, da je videla letak oz gradivo o konoplji in njenih učinkovinah v eni prodajalni z zelišči v City Parku (če se ne motim nekje bilzu hervisa). Mogoče bi se tam dalo dobiti..
Je pa tako, da
Navadna konoplja- pomaga odpravljati hormonsko neravnovesje, pomaga pri urejanju menstrualnega cikla.. To sem našla, zato sem tudi poskusila.
No, drage dame, lahko me na seznamu pobarvate v roza!! Danes sta

dosti močnejši kot prejšnjič. Sploh več ne bom dvomila in bom začela uživati. Imam edino problem, kako se naj prehranjujem.. Ampak bom že našla kašno rešitev. Upam, da boste tudi ve zagledale ta

, ker je res fino to zagledat