writing-img

RE: II pričakujemo februarja 2011

clock-img

02.02.2011, 09:21

clock-img

sashy

pencil-img

427

No upam, da se tale mesec res začne v roza barvi in tako tudi nadaljuje! Držim pesti!user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

clock-img

02.02.2011, 10:28

clock-img

Katte

pencil-img

3441

No, jaz ne bom obarvala februarja roza. Pa saj niti ne sodim zraven, ker februar spuščam, grem direkt z januarja v marec.
user posted image  se je začela nakazovati. Tako da lahko gremo v nove boje user posted image . Za vas pa navijam user posted image .

Our miracle baby boy is in my arms (Mar 2013).
First loss in May 2014, at 6+2 wks.
Our 2nd miracle baby boy born in Feb 2015.
2nd loss in Jan 2017, at 4+5 wks.
3rd loss in Jul 2017, at 14+4 wks.
Still hoping.

clock-img

02.02.2011, 10:58

clock-img

fortune

pencil-img

6

tudi jaz ne bom roza ta mesec, je prislauser posted image . malce user posted image , ampak recmo da smo sele zaceli. Sicer mam dneve ko me malce skrbi, ker mam 30+, pa delamo prvič in vcasih  me obdajajo čudne misli ali jih sploh lahko imava...Se dogaja to še kakšni? Punce, tiste ki delate ze dlje nauser posted image , uzivate folno kislino ves cas?

se selim torej v marec (x 3 - 2.krog)

bodite pridne, pa cim vecuser posted image

clock-img

02.02.2011, 11:09

clock-img

Natka23

pencil-img

726

Tudi jaz ga ne bom, sem že dobla nek izcedek ki nakazjue, da bo user posted image .Se mi že zdi, da mi ni sojen, ker ali se odlajim od ideje ali si želim ali pozabim vedno isti rezulatatuser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 11:17

clock-img

Katte

pencil-img

3441

Oh, punci - user posted image user posted image  user posted image user posted image
fortune, oglasi se pri nas marčevkah, da te dodamo na seznam. Bomo skupaj obarvale marec roza. Jaz sem tudi 30+ in delava na prvem user posted image , folno pa jemljem že nekje od maja, junija.

< Sporočilo je popravil Katte -- 2.2.2011 11:18:55 >

Still hoping.

clock-img

02.02.2011, 11:19

clock-img

Katte

pencil-img

3441

user posted image

user posted image  ali user posted image  PRIČAKUJEMO:

2.2.
smeška83 (x. krog)
fortune (2. krog)user posted image

3.2.
natka23 (x. krog)

5.2.
AnonimnaKP (x. krog)
ribica81 (x. krog)
SRCE (x. krog)
anonimna user posted image  (5. krog)

6.2.
sashy (3. krog)
SILVA (1. krog)
anonimna user posted image user posted image user posted image  (x. krog)

7.2.
srečica17 (x. krog)

8.2.
Nutry (31. krog, 3. IUI)

10.2.
jolika (8. krog)

12.2.
Poka (x. krog)

13.2.
lakaya (2. krog)

14.2.
pathra (3. krog)
Sa.Ka (x. krog)

17.2.
kejt2 (x. krog)

17.2.
candi (3. krog)

22.2.
sover (8 krog)

23.2.
Arual (41. krog)
Wolfina (23. krog)
lollypop (8. krog)

24.2.
cebela2 (2. krog)
jasminčika (x. krog)

25.2.
asdf81 (1. krog)

26.2.
tedi2 (10. krog)

28.2.
Monstera (4. krog po laparo)

x.2.
anonimna user posted image  (1. krog)
anity_1 (5. krog)

SKUPAJ NAS JE: 30

NOSEČK:___

NAVIJAČICE:
Katte, Agnes27, mladika,
witch, LeJo, zebr4, Lineta,
anonimna user posted image , mojamura,
krisv, Nusyka

Still hoping.

clock-img

02.02.2011, 12:05

clock-img

sashy

pencil-img

427

fortune in Natka23user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

clock-img

02.02.2011, 13:00

clock-img

kejt2

pencil-img

339

Jest sem tudi 30+. Folno sem jemala tako sporadično, bolj an pobudo prijateljic.
Moj doktor pravi, da ni potrebno...
user posted image pa čakava že 3,5 let.

clock-img

02.02.2011, 13:02

clock-img

kejt2

pencil-img

339

IZVIRNO SPOROČILO: sashy

fortune in Natka23user posted image

Se pridružujem! Pa še kakšno user posted image user posted image user posted image za povrh.
Drugače pa prihajajo bolj optimistični časi- že samo, če bo malo sončka, bo prec bolš.

clock-img

02.02.2011, 13:37

clock-img

srečica17

pencil-img

782

fortune, katte......in vse ki vas je že obiskalauser posted image hudobcauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se bo treba razjezit.......da se nas bo bala in je ne bo.......1 leto je NE RABIMO.......vse ki smo tukaj gor!!!!!!!!!!!!

Hitro preženite žalost in pojdite v nov boj........sej ste vse komaj malo čez 30......MORA RATAT!!!!user posted image

clock-img

02.02.2011, 14:05

clock-img

Natka23

pencil-img

726

Evo uradno user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 14:31

clock-img

Anonimen

Za vse ki vas je obiskala user posted image en velik user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image za naprej!
Jaz še vedno čakam, znaka nobenega tako da sem 99% da ta mesec ne bo nič! Test bom  delala v pon 7.2 če me prej ne prehitiuser posted image
Anonimnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 17:31

clock-img

ribica81

pencil-img

56

Pozdravljene! Najprej objemčke za tiste, ki vas je spet obiskala user posted image .
Drugače pa smo mi po 11m ponovno dočakali user posted image  (marca lani sem imela ss). Sva oba presrečna in res upam, da bo tokrat vse ok. Še naprej bom pridno držala pesti za vsako izmed vas! Lp

clock-img

02.02.2011, 17:37

clock-img

candi

pencil-img

56

Pozdravček!!user posted image

Objemčke za vse tiste, ki vas je obiskala tečka.user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz bom pa marca 29 in se kar zgrozim ob tem da je zadnja številka pred 30.user posted image Sem pa ena izmed tistih, ki večkrat pomisli na to, kaj če sploh ne bo šlo, če jih ne bova mogla imet.user posted image Res da še ne delava dolgo na tem, samo so se mi začele ravno zdaj pojavljat neke bolečine med menstuacijo, pa uroinfekt, prej pa tega nikoli in bilo. Upam da je samo psiha. Sem se odločila da če še dva meseca nebo nič bom šla lepo do gineka in mu rekla da že dalj časa delava na tem, da naju da na preiskave, ne mislim čakat celo leto, preden kja ukrenejo. Kaj ve mislite??? A je pametno da tako naredim al naj počakam eno leto?? Potem bom pa res že skoraj trideset stara.user posted image

Vsem pošiljam velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!!

clock-img

02.02.2011, 17:40

clock-img

srečica17

pencil-img

782

ribica81 ČESTITKEEEEEEEuser posted image user posted image user posted image

candi mogoče si za kak mesec skrajšaj čakanje......ne pa prehitro obupat........pomoje vsaj pol leta se splača počakat, preden greš na preiskave.......čimprej ti želim user posted image user posted image plusek

clock-img

02.02.2011, 18:08

clock-img

Anonimen

Ribica-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo , zdravo in lepo nosečnosti ti želim!
Si imela kakšne znake predno si delala test?
Lp, anonimnauser posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 19:07

clock-img

witch

pencil-img

3540

ribica user posted image user posted image user posted image user posted image četitke za plusek user posted image lepo nosečnost ti želim

Za vse ki vas je obiskala M pa user posted image user posted image user posted image   in user posted image user posted image user posted image user posted image za naprej

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

clock-img

02.02.2011, 19:26

clock-img

sashy

pencil-img

427

ribica81 čestitke, no pa smo imamo prvo rozikouser posted image user posted image user posted image

Moji sončki:
Anej 5.5.2008
Taja 23.11.2009
Brina 5.12.2011

clock-img

02.02.2011, 19:38

clock-img

Anonimen

Sem še ena od tistih, ki upa z vami, in sicer M ne pričakujem 14.2. Vsemuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 19:56

clock-img

Anonimen

candi  ... jaz sem tud 30+. Zanosila, sem pri 30, rodila pri 31. Okoli mene so bile oz. so mame v glavnem 30+, ko so prvič noseče, dve celo 35+. Samo tolk o tem. user posted image
eni je sicer neka "dobra" sorodnica dajale "dobre" nasvete na to temo, ko sem bila 30, pa sem jo user posted image user posted image user posted image user posted image   ...............z "dobro" besedo  user posted image

clock-img

02.02.2011, 21:56

clock-img

Aleda

pencil-img

693

Candi, sva isto stare in ne se sekirat preveč zaradi let, tut jaz sem tako razmišljala. Midva sva začela delat na otročku že predlani konec leta, pa kar ni in ni hotelo ratat, tako da sem šla po enih šestih mesecih k ginekologinji in mi je takoj dala napotnico za naprej, sem ji kar rekla da se že dalj časa trudiva. Ko sva šla naprej na preiskave so me ene dvakrat vprašale sestre, koliko časa poskušava zanositi in sem rekla da eno leto približno, pa so se vse nekaj zmrdovale, sem dobila lih tak občutek, kot da sva prezgodaj šla naprej. Ampak še dobro da sva šla.

clock-img

03.02.2011, 00:08

clock-img

candi

pencil-img

56

ribica81 čestitkeeee!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aleda saj ravno tega me je strah, da bi bilo kaj narobe. Se niti ne sekiram kaj preveč, pustim času čas ker vem da ne more ratat takoj. Na leta pa itak ne morem vplivat, grejo svojo pot.user posted image user posted image   No jaz sem vseeno pozitivna in upam da mi kmalu uspe zanosit, isto pa želim tudi vsem vam tukaj gor.user posted image

clock-img

03.02.2011, 06:03

clock-img

Anonimen

Ribica81, čestitke tudi z moje straniuser posted image user posted image user posted image !

Ostalim pa user posted image , pa kar pogumno naprej!

Jaz pa se, kot kaže poslavljam od februarja in se selim v marec (v bistvu še ne vem, kako bo marca, ker imam po koncu user posted image  HSG pa ne vem, če lahko kar takoj delamo na user posted image , ali moramo počakati). user posted image  sicer še ni, imam pa že izcedek, temperatura mi je padla, pa da o simptomih ne govorim, grrrr. Tako da bo vsak čas obisk user posted image .

Fajn bodite, pa pričakujemo še kakšno dobro novico!

Pozdavček,
AnonimnaKP

clock-img

03.02.2011, 07:12

clock-img

Katte

pencil-img

3441

ribica81 - čestitam, nova mamica. user posted image  za lepo nosečnost in zdravega user posted image .

anonimnaKP - user posted image  in user posted image  za HSG ter da čim prej zagledaš user posted image .

Still hoping.

clock-img

03.02.2011, 07:26

clock-img

Anonimen

ribica81, iskrene čestitke! Si lepo otvorila februar in upam, da ti vse sledimo! user posted image user posted image user posted image za srečo polnih 9 mesecev!

candi, šele 3. krog ti teče, če podatki na seznamu držijo, ne še obupat. Tudi preiskave in zdravniki so stres, še večji. Mene je podrlo že samo to, da sem ene 14 dni živela v negotovosti, če bo SS ali user posted image ali IMN... in stalno neke kontrole... Veš kak stres je to, sploh ne moreš na drugo mislit. user posted image Sprosti se in imejta se s tvojim fajn, sigurno bo ratalo. user posted image

30 - če nam rata ta mesec, bom tudi jst še 30, ko bom zanosila. user posted image

Pa dobro jutro vsem! Danes je že mali petek! user posted image

auser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem