Tilči celo župana, vau to pa ni kar tako
. Glvano da je bilo potem ok.
Karin ti pa kar v dvojni vlogi, bravo
. In to izpeljala bp. Super.
IZVIRNO SPOROČILO: Katrin RR
Kot mama lahko rečem, da sem zelo ponosna na svojo prvošolko
Bila je navdušena, njene očke so se svetile in nasmeh je krasil njen obrazek:))
to je najbolj važno.
Janeja sam zate:
Super Valči za Laro. U kaj deklet, to si bodo pa fantje bogi, hihhii.
Mojamura, pri vas pa prva obratno, 18 fantov pa samo 6 deklic, si sploh ne znam predstavljat

.
Ojej Nika, pošiljam deklici en velik

, čeprav je danes že ok. Res se vidi, da se je izredno veselila prvega dne, da je zbrala toliko moči, da ste lahko šli v šoli. Res bi bilo škoda, da bi izpustila prvi dan, saj ostane v spominu celo življenje. Jaz sicer nimam nekih super spominov nanj, se ga pa spomnim, pa je že juhuhu let od tega. Pri nas mislim, da je tudi razmerje nekje takšno kot pri vas, bom danes bolj natanšno pogledala na seznam, nam so že junija povedali kako in kaj pa sem pozabila

.
Vidim, da so se vsi lepo uvedli v šolo. Mene pa zanima, kaj bo Mala miss imela denes za povedat, ko gre za res. Pri nas so tudi danes nesli torbe v šolo in seveda jo je sama, ker pač je to tak

, jo bodo pa puščali v šoli, kdor želi jo lahko v petek odnese in v ponedeljek prinese nazaj. Je pa včeraj povedala, da ima vsak svoj predal, kamor bodo zložili zvezke in učbenike, tako da ne vem, kaj bo sploh ostalo v torbi

. Bomo videli. Danes jo bom verjetno kar pustila v šoli.
Lepo bodite še naprej.
Aja pa še nekaj

, včeraj so na naši šoli snemali prvošolčke in se moram malce pohvalit, da je bila Mala miss na tv, celo pri Dnevniku ob 19h. Vau je bila važna, mami pa tudi

.
< Sporočilo je popravil Rubin. -- 2.9.2011 10:49:06 >