cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Februarke 2011 III.del

clock-img

11.02.2011, 20:44

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

me zanima kaj bo tamy napisala, pol bos pa vidla kera je prava kombinacija user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 20:50

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

aja hbo al hbo komedij je Brüno user posted image grem malo pospegat

clock-img

11.02.2011, 20:52

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

clock-img

11.02.2011, 20:52

clock-img

valek

pencil-img

660

IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha

IZVIRNO SPOROČILO: valek

Ja super patrisha, hvala ....
...sm že pomežiknila mojmu...danes bo prava akcija....user posted image user posted image user posted image
(namreč midva pa celo nosečnost samo tako, da sm js na levem boku,on za mano....ampak to je tak bolj na izi.,..ko res neki učinek ne more biti...js ne delam nič skor....))user posted image user posted image

ti nvem ce bo kaj brez truda user posted image user posted image

hehe.....user posted image user posted image user posted image sm pa faca ha.....js bi šla po akciji rodit,...pa če glih je v akciji dejansko sam moj...user posted image user posted image user posted image

nene...kot sm rekla .....danes bo malo drugače...bomo probali staro prakso pred nosečnostjo...no določene zadeve....

Registrirana...tale dec na sliki-sej ni slab...je dobr.....sam kaj ko pa ta "čik" vse sfuša.....

clock-img

11.02.2011, 20:54

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

IZVIRNO SPOROČILO: Registirana

Registrirana, ker lepi pjeb user posted image user posted image user posted image user posted image

O, madoniš, pa ti mi misli bereš! user posted image Da nisma midve kakšni dvojčiči ločeni pri porodu. user posted image user posted image

ehehe mnja z kolk leti razlike ze?? user posted image tezko

clock-img

11.02.2011, 20:55

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.02.2011, 20:56

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

Ja super patrisha, hvala ....
...sm že pomežiknila mojmu...danes bo prava akcija....user posted image user posted image user posted image
(namreč midva pa celo nosečnost samo tako, da sm js na levem boku,on za mano....ampak to je tak bolj na izi.,..ko res neki učinek ne more biti...js ne delam nič skor....))user posted image user posted image

ti nvem ce bo kaj brez truda user posted image user posted image

hehe.....user posted image user posted image user posted image sm pa faca ha.....js bi šla po akciji rodit,...pa če glih je v akciji dejansko sam moj...user posted image user posted image user posted image

nene...kot sm rekla .....danes bo malo drugače...bomo probali staro prakso pred nosečnostjo...no določene zadeve....

Registrirana...tale dec na sliki-sej ni slab...je dobr.....sam kaj ko pa ta "čik" vse sfuša.....

valek to je samo za sminko user posted image

clock-img

11.02.2011, 20:56

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

11.02.2011, 21:10

clock-img

Tigrica86

pencil-img

401

punce, vam se ga rola user posted image

kr v akcijo,  user posted image pol pa rodit vse po vrsti user posted image

katera je že napisala, da ji je voda odtekla med gledanjem (košarkarske?) tekme user posted image js sm jo ravno gledala, pa še vedno ni kakega cunamija med nogami user posted image

clock-img

11.02.2011, 22:17

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Btw, Patrisha a je zdaj moja slikica boljša? user posted image  

2 posta nazaj se slinim user posted image

Zanimivo je brat vaše debate o avatrju, ki se je medtm žže spremenil ... Ampak tale dečko meni liči na Kumrovga Domnauser posted image  ne na Slasha.

clock-img

11.02.2011, 22:18

clock-img

meta21

pencil-img

4980

IZVIRNO SPOROČILO: Teyla

Sam, da je ok. To pa pol ziher ni v Lj, tam bi jo že našopali z umetnimi se mi zdi... user posted image user posted image

Mislim, da je v CEuser posted image

clock-img

11.02.2011, 22:34

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Btw, Patrisha a je zdaj moja slikica boljša? user posted image  

2 posta nazaj se slinim user posted image

Zanimivo je brat vaše debate o avatrju, ki se je medtm žže spremenil ... Ampak tale dečko meni liči na Kumrovga Domnauser posted image  ne na Slasha.

de de meta noooo, malo bolse poglej user posted image user posted image

clock-img

11.02.2011, 22:36

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

Jo@n dihas al spis ze?

clock-img

11.02.2011, 22:41

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

grem v postlo cakat na akcijo nocno user posted image lejkou nouc!user posted image

clock-img

12.02.2011, 09:28

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Ja, haloooooo! Ob pol desetih še nobene? user posted image

Dobro jutro!

clock-img

12.02.2011, 09:29

clock-img

Jo@n

pencil-img

1727

Jo@n dihas al spis ze?

Takrat mislim, da sem bila na poti v mižale...

Nič še ne diham (no, ne v takem smisluuser posted image ), sem v 40T, 39T+1D, pri prvem smo ga v tem času že deložirali, tale pa bo zgleda vztrajal-a do srede... Sem pa včeraj malo preveč presedela za kompom in me je cel dan tako trebuh bolel in mi otrdeval, ampak so bili samo lažni....

clock-img

12.02.2011, 10:10

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Suzy sporoča:

V trebuščku mi je bilo dolgčas, zato sem se odločil, da je čas, da pridem med vas. Sem Matija, 3550g težak in 53 cm velik korenjak!

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

Je pa Matija nov rekorder, 11 dni čez rok!user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 12.2.2011 10:11:14 >

clock-img

12.02.2011, 10:22

clock-img

Teyla

pencil-img

1695

Ja, haloooooo! Ob pol deset_ih še nobene? user posted image

Dobro jutro!

Zdaj imamo drugačne prioriete. Čakam mojega, da se gre stuširat, pa pol tamalo umit, pa se je zagledal v Madagaskar na Kanalu A in se ne premakne. Da ne omenjam da se reži ko utrgan. user posted image user posted image
Jao, več dela bo z njim kot pa s tamalo. Ta dva mi bosta že živčke kravžljala, vam rečem. Ko bo treba kam it, bo on tisti ki bo rekel "sam še 5 min, prosim".  user posted image user posted image

suzy29 čestitke za sinkota  user posted image

< Sporočilo je popravil Teyla -- 12.2.2011 10:26:26 >

clock-img

12.02.2011, 10:26

clock-img

meta21

pencil-img

4980

Teyla, saj so vsi (no sigurno so izjeme) taki. Jaz se še tudi odločam a naj pi..im še na njega al naj se enostavno sprijaznim, da tak je. Pri drugi varianti bi bilo življenje vseh nas lažje, samo problem je da se jaz kar ne morem sprijaznit s temuser posted image

clock-img

12.02.2011, 10:39

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

nvem al naj recem dobro jutro al dober vecer user posted image
celo noc so me sopali popadki.. ampak tak nic tak resnega, da bi sla.. od 5 do 30 min.. zanimivo je to, da se kr trajajo na 15 min user posted image .. cakam, da se kaj pomiri, da GREM MALO SPAT! cep se se kr lepo lusci in lusci user posted image

clock-img

12.02.2011, 10:44

clock-img

Patrisha

pencil-img

1045

Suzy sporoča:

V trebuščku mi je bilo dolgčas, zato sem se odločil, da je čas, da pridem med vas. Sem Matija, 3550g težak in 53 cm velik korenjak!

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

Je pa Matija nov rekorder, 11 dni čez rok!user posted image

ijeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image cestitike!!  user posted image user posted image user posted image

clock-img

12.02.2011, 10:59

clock-img

Tigrica86

pencil-img

401

Suzy sporoča:

čestitke Suzy user posted image lepo se cartajte user posted image

clock-img

12.02.2011, 11:02

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.02.2011, 11:06

clock-img

Brisani uporabnik

pencil-img

5637

clock-img

12.02.2011, 11:09

clock-img

aktak

pencil-img

171

Suzy sporoča:

Jessssssss!!! Bravo Suzy!!!! user posted image user posted image user posted image Čestitke!!user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem