IZVIRNO SPOROČILO: Mišyka
Teyla če se prov spomnim si ti tista oboževalka čipsa - maš zdej spet dovoljenje za jest ga?
Sej ti itak ta mala vse poje.
če verjameš al ne, res ga mam. Dragi mi je celo včeraj kupil vrečko in sem jo do danes že zmazala. Upam,d a bo res tamala to vse pojedla, ker men se kg res ne premaknejo nikamor. Sicer pa ni čudno glede na to, kaj vse mečem vase.

Pa na sprehod ne grem, ker je kilavo vreme, pa se verjetno zato kar nabira.
Danes sva pa z mojim imela bolj klavrno kosilo-samo juhico. Tako, da sem prejle naredila palačinke za večerjo in res so bile fajne. Me je še moj pohvalil-kar je veliko, ker se že od začetka hvali, da je on oh-in-sploh kralj v peki palačink.
cukica super, da si ozdravela

. Je fajn slišat dobre novice.
vrtec boste že oddale vlogo oz se nameravate potegovati za mesto al imate druge načine varstva v planu? Vem, da jih je v Lj treba do 1.3., tako da tiste, ki še niste rodile se hitro spravite v P.

Jst srčno upam, da bova dobila prostor. Baje se tudi nekaj novih vrtcev gradi v našem koncu Lj, tako da upanje imava.
Grem zdaj na kavč-moj mi je "pustil" pred comp za 10 min. Je preveč priden in piše magisterij. Midva s tamalo pa drugače uživava.
Upam, da vas naslednjič najdem na starševskem čveku.