IZVIRNO SPOROČILO: Teyla
Dobro jutro punce.
Tudi jaz sem dobro spala, vstala sem le dvakrat za na wc. Sem pa mislila, da bo še ena huda noč, ko me je zvečer spet vse začelo srbet. Te tablete nič ne pomagajo.
Pregled imam ćez dve uri in komaj čakam. Se mi sploh ne vid, ane, ampak dva dni sam o tem govorim.
tudi mene je včeraj zvečer tako srbelo, da sem hotela jet po klaritin, pa se mi ni dalo ustat

. hvala bogu sem potem kar zaspala. jutri imam ponovni odvzem krvi (na tešče) pa bomo še enkrat pogledali kaj bi to bilo.
ninchi lepotca imaš. veliko lepih užitkov vam želim. moj vedno ko vidi dojenčka začne razmišljat kako je bilo lepo, ko mu je malli spal na prsih
klara vse naj naj ti želim... pa malo mamico posekiraj da bo navajena ko dobi novo štručko
prvičmami ne sekiraj se če ti ne teče. meni v prvi nosečnosti ni niti enkrat, mleka sem imela pa toliko, da bi lahko celo vas nafutrala... še mastitis se mi je naredil v 7 mesecu, ker mali ni več folgal vse popit
mah če bom zdele napisala foxy da držim pesti je čisto brez veze, ker je sigurno že rodila - jaz spet berem iz zamudo. bom kar napisala čestitke za porod pa grem naprej brat kaj je dobila...čestitam foxy. super ime sta zbrala
trsica - super zate. sedja pa lepo uživaj doma... še nekaj dni
biljana samo tole da sva pa tako blizu doma, pa se nisva uspeli dogovorit za kakšno kavico je pa res greh. bova mogle res v p nadoknadit

.
valek midva sploh več ne veva kaj je to slončkanje. že nisva uhuhu dolgo. mene medenična kost tako boli, da na to niti ne pomislim, ko pa sva nazadnje, pa sem imela potem po hrbtenici tiste blage električne mravljince kot popadke, tako da se kar izogivava sedaj