IZVIRNO SPOROČILO: meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Patrisha
Mater, grem pico pect - brez soli!
, da se zadnic dobro jem, ker tista hrana v P je NAGRAUZNA tak da joj!!!! aja sej ne vem ce sem povedala zadnic :)) punce nosece - itaq je fino da je lahka hrana ane??? jogurti itd??? MA KJE!!! za vecerejo GOLAZI, SARME, JOTE, KISLO ZELE, SAGADIN... non stop meso!! ce si vegetarijanka v LJ P shiras od lakote!! SAMO MESO IN SE ENKRAT MESO!!
Jaz moram rečt, da sem po prihodu iz P kar pogrešala nekoga, ki bi mi skuhal, prinesel v posteljo, odnesel in pomil. Sicer res nisem pretirano zbirčna in jem skoraj vse ampak meni je bla hrana res čisto ok. Res so večerje malo "močne" ampak saj se mi zdi, da pri kosilu dobiš mlečno malco, ki jo pač poješ, takrat ko hočeš pa ponoči, ko dojiš, ti tudi prav pride, če ne greš zvečer na pol lačen spat. Pa še nonstop letajo s tistim mlekom, čajem in vodo naokrog. Edino, če ti pol po porodu res paše več oz. drugač jest al pa imajo mogoče različno hrano za nosečnice in otročnice
ej nvem sicer jaz tudi nisem izbircna, sploh ne! ampak nvem nekak se mi zdi pretezka hrana... jaz bi ful vec rajsi pojedla jogurtov, sirov pa kakega sadja.. Nvem, ze za zajtrk zacnejo z puranjimi prsmi, kosilo snicl, vecerja golaz.. pa se to ful slano!! in na E oddelku, je kr nekaj punc, ki imajo oz. imamo povisan pritisk in potem se dobis ful slano hrano za jest

. Jaz sem sicer ugotovila, da ga imam izkljucno zaradi belih halj! Doma ga imam lepo 110/80.. in sem prav vesela da je ok.. ju3 pa ze vidim 140/90 najmanj

.
sicer je pa res, tiste sestre ki nosijo hrano, nvem al so res tako nezadovoljne s svojim zivljenjem al kako, pride ti vrze futer, enkrat na dan povprasa kaj bos pila?? in to je to.. ampak ja, vsaj prnesejo in odnesejo hrano, scistijo lepo, cune operejo

skor celi luksus

samo free wifija ni
Kaj se tice jokanja, sem jaz to ocitno dala skozi v P. Skor 3 dni sem prejokala!! in mi je prav bed res.. ono so mi taurli se psihologinjo, ki je sicer ful ok, ampak mi je tut kolega povedal, da ce si pred porodom fuc in jokas, da po porodu se hujse.. upam, da ne!! Sicer zdaj vem, kaj me caka ce noter ostanem, sopanje z tabletami aka umetni popadki
< Sporočilo je popravil Patrisha -- 24.1.2011 16:08:33 >