IZVIRNO SPOROČILO: samsara04
Ima morda katera kak fajn recept za tiramisu? Prideta ju3 tat in tašča na večerjo, pa si je moj za sladico namislil tiramisu. No, pa če ima katera kaj energije prveč, bi jo kupila cel žakelj, no pa še cel kamion zdravja odkupim
Recept mam, če hočeš ti ga napišem, ampak jaz v nosečnosti kupujem kremo z tiramisu ker je v original receptu surovo jajce in ga "ne smemo". Lahko ti pa vseeno napišem recept če rabiš.
Pilotgirl - držim pesti da bo vse ok in da je samo tvoja G malo zmedena
cukica - upam da bo to čim hitreje potekalo ker si ne znam predstavljat kako je ko maš kar čez cel dan vsake tolko popadke
registrirana - zdaj si pa res tata mata - čestitam
IZVIRNO SPOROČILO: hel32
Police nad previjalno so polne do konca
Madona, to pa je ene robe!
IZVIRNO SPOROČILO: suzy29
Evo, zdej sem pa lažja za kar nekaj €€€€€€€€ . Kaj čmo, ko so pa položnice vsak mesec večje , treba jih je pa plačat .
Jaz tud malo prej plačala, me kar mine ko vidim koliko mi na računu ostane
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
No, jaz sem vikend izhod dobila. V ponedeljek zjutraj moram pridet nazaj
IZVIRNO SPOROČILO: trsica
Jaz mu dam prav. Če je pa tvoja G smotana.
Tudi jaz, zraven ga vzami!!!!
Jeeeeeeeeej mi smo pa ravnokar dobili posteljico za dojenčka

ZELO hitro je bilo to. V torek sem šla gledat če je tud pri meni denar nakazan in pri Lip Poljčane takoj naročila posteljico, da denarja slučajno ne zapravimo za kaj druga, dans pa je posteljica že tu. Sicer je še ne rabimo ker imamo košek za prve 4 mesece ampak bomo jo čez vikend vseeno sestavili da smo ziher da imamo vse dele, da ne bi čez kakega pol leta prišlo do kakih presenečenj.
Naričili smo pa tole posteljico
http://www.lip-poljcane.si/spletna-trgovina/otroske-postelje/140-x-70-cm/sonja-mladinska.php ker ima šefica tudi tako in da mamo nekaj let mir.