IZVIRNO SPOROČILO: meta21
PilotGirl mi je sporočila, da je bila na pregledu, da utrip pri njeni žabici ni ok (je v stiski) ampak, da bodo za zdaj še počakali. V petek ima spet pregled v P LJ in možen CR. Pravi, da jim zaupa.
Drugače je pa doma in počiva, ker jo noga res zelo boli.
No jaz ji vsekakor želim, da se čimprej rešita, ona in miškolin in da se na koncu vse srečno izteče!
Ja, jaz sem pa tudi še v enem kosu in mislim, da zdaj že lahko za ziher rečem, da danes ne bom rodila
Pilotgirl upam,d a bo vse ok s tabo in tvojo pikico.

Mogoče se pa v petek srečava.
Patrisha hvala za lepe želje. Mislim, da si takega poroda vse želimo, hitro. Sem pa prepričana, da bo s tvojo pikico vse ok. Moj brat se je rodil s 2350g in to več kot 30 let nazaj, tako da brez skrbi. Vse bo ok.
Tamy82 hvala tudi tebi.

Saj nisem tako pogumna, mogoče bo pa jutri panika.
biljana hvala za opozorilo. Bom čuvala, da ne bo uničil stanovanja. Sej je samo eden in je v manjšini. Ga bodo že prebunkal, če ne ga bom pa jaz, ko pridem iz P.
Že 2 uri nazaj sem napisala odgovor, pa sem bila na pol poti, ko sem z nogo stopila na podaljšek in ga ponesreči izklopila. Seveda je vse črno ratalo, jaz pa sam "neeeeeeee". Sem apr es štor, ni kej.
cukica super, da je vse ok.
No, midva sva pa ravno sestavila posteljico in vse zložila tako kot je treba. Res luštno gleda, je skoraj za zjokat. Zdaj imava pa vse za otročka in lahko že jutri pokuka, če se ji lušta.