Najprej čestitke štručkam, mamicam in očkotom, v teh dnevih, ko mene ni bilo sem videla, da se je marsikaj dogajalo.
No jaz sem danes iz ntega pregleda in sicer v P Lj, se niso odločili za porod, ker še ni čas. Baje je v 8 mesecu zelo redko naredijo predčasni. Tako, da pridem na pregled čez 14 dni. Njihovo mnenje, je samo lokalno zravljenje (se pravi rezanje, da se lahko zadeva čisti), jemanje antibiotikov in cel kup žaub.
Sicer so mi danes zabeležili podadke in nenormalno odstopanje ctgja pri moji žabici, tako, da hodim vsak drugi dan na previjanje na polikliniko in na CTG. Očitno bom do poroda presedela po ordinacijah
Pa tako sem upala, da štruško dobim danes v roko.
Tako, da glede na to kako mam zrezano nogo, počivam in čim manj sem v skorbeh kolikor se da, zaradi moje štručke. Ampak, tudi če ne kažem sem ugotovila, da se seiram, tudi mela sem povišan pritisk, ko ga nikoli nisem imela.
To je čisto na kratko, kar se je dogajalo danes z menoj, drugače ta teden je res peklenski za menoj
Sem pa učeraj izvedela, da sem opravila še dva izpita z 10, pa poravici povedano, se se bolj kislo držala zadari vsega tegale zgoraj.
Ja upam, da imate veliko lepih novičk, da jih bom probala malo čez vikend prebrati
Da pozabim na negativne reči.