Zadnji članki

Dula odgovarja: Najpogostejši nosečniški miti
Ali je res, da ima nerojeni otrok veliko las, če vas v nosečnosti peče zgaga? Je res, da v nosečn...
Vse o nosečnosti

Nedonošenčki bi morali kasneje v šolo
Britanska študija je pokazala, da bi morali otroci, ki so se rodili prezgodaj, šolo začeti obisko...
Nedonošenčki
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Sem ob 12ih dobila obiske in ni bilo časa za kuhat, mi bojo pa vaši predlogi prov prišli jutri
Tako da, hvala še enkrat.
) mi je na suho not porinla. Vem, da je bolelo ko sto
, pa govorila mi je naj se sprostim. jaz pa tam imela popadke, pa še prste mi je noter tiščala..pa vem da babice nimajo rade, če ne sodeluješ, zato pa sem cel čas govorila zraven saj bi rada sodelovala ampak me bolii
No ja..takrat mi ni bilo smešno
Brez heca, pomaga pri širjenju in odpiranju maternice. Mi je celo filozofijo razložila, da nam tu tudi moška plat zelo pomaga.
me pomoje v rit sune nekak se boji, da bi mi trebuh zmuckal ahahaha,
No, vsekakor tejle pregledi na koncu meni pustijo en dan tak smotan občutek spodaj. Tudi malo bolj rjavkast izcedek se mi je v prvi nosečnosti pojavil, ker pride do rahle krvavitve lahko. Me je opozoril, da se ne bom ustrašla.
verjetno paničaru
vse
nekako nama res ni usojeno to dojenje. mogoče je kaj dednosti v tem, ker moja mami je imela ful velike težave, je morala celo na operacijo. jaz upam, da bom rešla že s stiskanjem s črpalko.
.