25.01.2011, 21:12
162
Jaz ga dajem spat ob 20h, prej se pol ure dojiva, potem pa prva runda od pol enih do pol treh in vedno ga dam nazaj v svojo posteljo, ki je v spalnici. Potem druga runda pa je od pol petih do šestih, redko kasnej. Če je "huda" noč, tudi še kdaj vmes dojim. Ob petih ga tudi nazaj dam v posteljo, če pa dojim ob 6 pa se ponavadi tako zbudi, da noče več v svoji spat in spi naprej zraven mene oz se cartava. Vedno pa dojim sede oz polleže, leže dojim samo zjutraj, ko pri meni ostane.
Uvajanje GH. David še ne kaže zanimanja za ostalo hrano in se še bova zaenkrat dojila. Napreduje tudi lepo. Bom pa začela tudi klasično, korenček, itd.
Gostilne v Lj. Poleg naštetih za skupine priporočam tudi Hišo kulinarike Manna zraven Trnovske cerkve. Na nivoju.

Ko smo se selili, sem nekam očitno "skrila" sama pred sabo. No do ponedeljka ga moram najdt. Jutri grem z A k P imava pregled pred OP, pa kri mora dat. Pa pogovorit se moram glede AB, ki ga more baje A dobit, ker ima luknjice na srčku (šum). Vglavnem se je že začelo. Malo je že treme, ampak komaj čakam, da bo ponedeljek in da bo hitro vse mimo.
spijo pri vas v postelji? Ker po mojem je tudi to razlog za pogoste podoje, ker vas mali vohajo. Jaz sem to ugotovila na potovanju v Novi Zelandiji. Pred tem je Bor že celo kak obrok ponoči zbudil, nakar je na potovanju 3 teden spal pri meni v postelji. Na koncu potovanja se je dojil praktično celo noč, ker me je imel ves čas na dosegu. Ko smo se vrnili smo rabli kar kake 2 tedna, da se je navadil spati sam, v svoji postelji, no dojenje smo pa "zreducirali" na 2 uri
od božiča do nouga leta, še vedno je nimam, sm nardila že 2 testa pa sta bla oba - ... verjetn pač še nimam urejenga ciklusa... s tem se tolažm, glede na rezultate testov... kaj praute?
. joj moram vse sprašat v ponedeljek.
. Čeprav se greva metodo "eno postajo prej dol", pa da sva J. delala skoraj dve leti, upam, da vseeno nisem noseča. No sej sem skor 100% da nisem, mogoče jo dobim po Anejevi OP, ko bo stres za mano.