Katrinka - sem še enkrat videla, da ima tvoja prijeteljica D3 kapljice, ja tele dajejo pa po 3kapljice na dan - je razlika med temi in Ad3 kapljicami, ne vem pa zakaj toliko manj kapljic
jaz imam tudi D3, pa moram dajati 2 na dan. Tko so tudi v lekarni rekli.
NiNiBo...ni bil moj namen, da te prestrašim, se pa res moja mami vedno srečuje z "hudimi" primeri, ker pač dela v taki ambulanti, pa me potem še ekstra na to opozori. Drugače pa super za plavanje in da Neo uživa v njem

. Jaz sem tud z A. hodila na plavanje, tokrat z J. pa ne bom. Ker ko pride pomlad bom zunaj od jutra do večera. Res brez pretiravanja. Samo skuhala bom notri, potem pa zunaj. HB zivim v naravi in imam zunaj ogrooooomen vrt. Se spomnim, ko je bil Anej majhen sva poleti bila že ob 7h zunaj. Edina naokrog, oz. vsi so hodili v službe, midva pa na potep
mala....o škoda. No vseeno hvala. Sej ko gledam kakšne oglase, se hitro javim, pa je očitno tok povpraševanja po teh stolih, da so takoj prodani. Jaz bom imela za notri lesen stol od Recinkota (ala trip trap, ga že imam doma, ampak še ni sestavljen), za zunaj in za na morje mi je pa ta od Ikee nekak najboljši pa najcenejši. Pa škoda mi ga ni, da bo celo leto stal zunaj.
Jaz sem pa danes utrujena. Mal je bil gneča v postelji

Pol je pa tooook vroče in jaz če je vroče ne morem spat.
Danes je na vrsti pospravljanje...moja sinova najbrž ne bosta ravno zadovoljna, ampak če je treba je treba.
Kosilo....bučna juha in palačinke
lillchy...P je rekla, da ni nujno da bodo cevke vstavili, ampak da lahko samo v bobnič zarežejo da steče tekočina ven

(al neki podobnega), če je pa treba pa tud cevke ustavijo. No to se bodo baje še tm odločili. Mora itak imeti v ponedeljek en ornk pregled še s strani anesteziologa, glede na to, da ima srčne "težave" (ki se btw njemu sploh ne poznajo pri razvoju

). Potem se bo pa tam odločil, ali bo dobil preventivno AB, al ne.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 27.1.2011 9:28:43 >
(T. Pavček)