ne OP imava jutri ob pol devetih. So mu pa danes vstavili kanal v rokico, ker mora jutri navsezgodaj dobiti AB proti vnetju srčne mišice

. In nič mu niso omrtvičili...če bi dobil samo jutri kanal za anestezijo bi mu omrtvicili, danes ne vem zakaj mu niso. Smo ga štrije držali, pa ni šlo, potem so mene poslali ven, pa spet nazaj notri, ker je bil prevec agresiven in je brcal, vse, no potem je obljubil, da bo priden samo če pridem jaz nazaj. Nisem še slišala svojega otroka tako jokat, kaj jokat KRIČAT, na koncu vsega je bil tako moker od švica, da sem mogla preoblečiti celega tudi gatke, trenirko, vse.

Tud flajštri mu niso prijel, ker je bila koža tako mokra. Jutri pa svečko v ritko, da bo mal zadet in upam, da ne slišim več tega joka, kot danes. Ker se mi para srce!! Otroka mi iz sobe odpeljejo in mi ga pripeljejo nazaj po cca uri ali dveh urah. Najdaljši uri mojega živlenja. Zdaj sem doma, ko Jakoba nahranim za čez noč, pa šibam nazaj k mojemu mišku spat. Mislite na naju, sigurno bo pomagalo.
(T. Pavček)