Dobro jutro!!!
Oh pri nas se je tole Jakobovo spanje v svoji sobi res izplačalo. Zjutraj mi je prej vedno vstal, ker ga je zbudila budilka, ko je mož odhajal v službo, zdaj pa spi zjutraj, včeraj skoraj do 8h, danes do 7h. Buden potem zdrži vedno samo kako urco pokonci in gre nazaj spat. Itak pa on še vedno čez dan dosti spi.
Sem pozabila včeraj poročat o našem novem gibalnem napredku. Včeraj dam J. na peno in gre na trebuh - standard, potem pogledam še enkrat na peno in je spet na hrbtu, meni nič jasno. No potem ga pa vidm, sicer ga je mal vrglo (ekstenzija močnejša na eni strani), ampak ko je pa pogruntal se je pa že sam začel nagibat, da se je prekotalil. Tak da bravo J. in adijo moja brezskrbnost. Zdaj ga tud na peni ne morem samega pustit (ko grem npr na WC), ker mi mimogrede dol uide in lahko butne z glavo ob parket.
NiNiBo...o lepo da si airex naročila. Boš vidla, da ti ne bo žal. Mi ga imamo kr namesto tepiha v dnevni sobi in se A. še vedno igra na njem, pa še Jakob se bo. Pričakujem da bo še vsaj 5 ali več let intenzivno v uporabi, 5 let ga pa že "guncamo" in je skoraj kot nov. Edino Anej je ene luknjice notr z avtočki naredil, ker je blo zanimivo "da se trga pena".
Tak da če si lahko privoščiš, je to definitivno investicija, za katero ti nikoli ne bo žal.
Zdele pa Anej barva tukaj ob meni z vodenimi barvicami, za dedija, ki ima v petek RD. Jaz sem ravno spila kavo, J. kot že rečeno spančka. Pride pa v kratkem ena soseda na kavo, potem si moram pa kr načrt naredit, kaj čez dan kaj počet, ker tole vreme je ubitačno za bit notr. Mal načrtujem za zabavo, mal me muči torta. Oh kok enih stvari.
benika...spet v mojih mislih.
Komaj čakam novičke od tebe!
Lep dan vam želim, kljub kislemu vremenu.
< Sporočilo je popravil tinkatonka -- 16.2.2011 9:09:29 >
(T. Pavček)