IZVIRNO SPOROČILO: TaMaSa
Moja spet ni kakala, pa tolk jo je tiscalo. Najprej sva bili na wcju, ziva groza, je ne bom vec silila, ker otrok je cist fertik. Pol sem ji dala odvajalo, nic bolje. Jo se spet pritisnilo, jokala, sme jo drzala v cepe v narocju, spet drla...malo driskice ji je uslo in to je bilo vse. Sploh ne vem kako bomo naprej:( Pa se mi je zdelo, da je ze nekoliko bolje....Bom sla v kratkem se enkrat do pediatra, ce bo se kaj drugega predlagal.
Paty, kako je slo
Evo, da poročam. Sem jo dala na kahlico, pa nič. Prvi poskus dati svečko je spodletel. Ok, sem rekla, še malo počakam, pa sem ji kasneje uspela jo dati. Ko sem videla, da jo tišči, sem jo dala na kahlico, pa nič. Potem sem jo pa nesla na wc in se je ful drla. Jaz sem pa vztrajala, da MORA kakat in jo držala gor, da je sedela. Pa ni želela. Sem jo vprašala, če bo na kahlici kakala in je pritrdila, tako da sem bila malo bolj ostra in ji večkrt "ukazala" da mora kakati, če ne, bova šli na zopet WC. No, pa je sedela ene pol ure, malo zajmrala, malo poprdkala, potem se pa pokakala in rekla : Jaz sem že!
Ampak brez svečke pač ni šlo. Bomo videli, kako bo danes. Včeraj je potem rekla, da je ni bolelo. Upam, da bo kaj bolje.
Hruška debeluška, ta gel pa menda tudi dobim danes, da ji malo omrtviči in mogoče tudi ne bo začutila takoj, če ji bom dala svečko.
Lactecon nam ni pomagal. Smo ga imeli najprej.
TaMaSa, a svečko si ji dala?