writing-img

RE: Mariborčanke 18. del

clock-img

27.01.2011, 19:33

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Vidim, da ste se imele fajn na kavi. Upam, da bo kmalu tudi kakšna popoldanska. Kaj pa SO se vam je dopadel?

meni ful, ker imajo zgoraj velike mize in fotelje - ko nas je ko rusov user posted image , pa zraven je velika igralnica v svoji sobi, pa še kadilnico imajo, da ni treba ven hodit. v glavnem super! user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:35

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: Sacherca

Alora

S kisom scistla pecico,spekla tortico okus kinder pingvin za jutri...Bo obisk jutri popoldan user posted image ....Pocasi se greva stusirat z  malim,ata popoldan v sluzbi...

Fajn,da ste uzivale na kavici...Jaz v torek bila pri frizeru,najrajs pol leta ne bi sla iz hise,se tolazim,da lasje rastejo.....Sovrazim svoje lase user posted image user posted image user posted image

Tak,da mene ne boste srecale na kavi najmanj 2-3mesece user posted image user posted image

zakajjjj ???? pa daj no .... ne more bit tak hudo

pa res je tak hudo? pa si daj kapo na glavo user posted image  - nam je itak vseeno kakšna si pri glavi, glavno da si poleg na kavi user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:39

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 19:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Meni pa je pralni stroj totalno rikno,majko mu vidim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 19:48

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čeruser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.01.2011, 19:50

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz v torek bila pri frizeru,najrajs pol leta ne bi sla iz hise,se tolazim,da lasje rastejo.....Sovrazim svoje lase user posted image user posted image user posted image

Tak,da mene ne boste srecale na kavi najmanj 2-3mesece user posted image user posted image

ma daj...kaj so ti uštimali????????
maš kako fotko???
mogoče pa se ti samo zdi......da nisi vreduuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

27.01.2011, 19:52

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Mojeg aposlala na pijačo, da se malo razmiga še kam drugam kot samo pred računalnikuser posted image user posted image

Jaz pa čakam da mičkene sobo pospravita, upam da bo še danes...user posted image ......
potem pa sladoled, pa umivanje......

Trenutno pospravljam omaro...svojo z oblačili.....user posted image

clock-img

27.01.2011, 19:53

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Matcar...pregledala....imam nekaj cotik za punčko, jeans oblekca, pa jaknica...pa hlače so...termoflis...samo tam za od pol leta naprej in še več...., pa še za tebe en puloveruser posted image

clock-img

27.01.2011, 19:54

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

......

lahko pa še ti vnaprej dajem...ko M prerase.....tak da javi...da šparam.....če želišuser posted image

clock-img

27.01.2011, 19:55

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Meni pa je pralni stroj totalno rikno,majko mu vidim!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ojoj....čist kaput???

clock-img

27.01.2011, 20:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

ojoj....čist kaput???

Ja,čisto je hin,satan! Jaz pa goro cot za prat.user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 20:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

......

lahko pa še ti vnaprej dajem...ko M prerase.....tak da javi...da šparam.....če želišuser posted image

Ja,ti kr.Veš da bom mela,bom pač šparala,da ji bo prav,ko bo tak daleč.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 20:02

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Matcar...pregledala....imam nekaj cotik za punčko, jeans oblekca, pa jaknica...pa hlače so...termoflis...samo tam za od pol leta naprej in še več...., pa še za tebe en puloveruser posted image

user posted image user posted image user posted image Mela,valda!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 20:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Kak naredite,ko citirate več postov?user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 20:12

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

joj ste vidle to.... http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html
mene je skor kap- me ma taka jeza da bi babo ubila če bi lahko -otrok pa se mi tak smili da ne znam opisat no...

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

27.01.2011, 20:17

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

večer

danes pa sem mela kar naporen dan.

kavica pasala super v nulo! user posted image Maruša se je nekaj dokazovala pred Timotejem in kako minuto prvič stala sama, brez opore user posted image user posted image user posted image

Ob 14 sem šibala v službo, kjer so me zasipali z delom za domov, tak da bo vikend delavenuser posted image , pol sem šibala v trgovino, da sem nam nabavla nekaj za jest, ker smo meli že čist prazen hladilnik in zmrzovalnik, pol sem šibala domov, pol pa še k moji babici, da ji je moj neke tv kanale zrihtal, ker ma novi tv. Zdaj pa končno fraj user posted image . M. aja, jaz pa se grem pred kavč zdaj vrečt.

clock-img

27.01.2011, 20:19

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Alora

S kisom scistla pecico,spekla tortico okus kinder pingvin za jutri...Bo obisk jutri popoldan user posted image ....Pocasi se greva stusirat z  malim,ata popoldan v sluzbi...

Fajn,da ste uzivale na kavici...Jaz v torek bila pri frizeru,najrajs pol leta ne bi sla iz hise,se tolazim,da lasje rastejo.....Sovrazim svoje lase user posted image user posted image user posted image

njamiiiii kinder pingue! user posted image Lasje pa bojo itak zrastli, prej se boš pa tak navadla, pa bo vse ok. Jaz sem tud običajno šokirana prvi dan, pol pa se sprijaznim.

clock-img

27.01.2011, 20:20

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Vidim, da ste se imele fajn na kavi. Upam, da bo kmalu tudi kakšna popoldanska. Kaj pa SO se vam je dopadel?

meni ful, ker imajo zgoraj velike mize in fotelje - ko nas je ko rusov user posted image , pa zraven je velika igralnica v svoji sobi, pa še kadilnico imajo, da ni treba ven hodit. v glavnem super! user posted image

podpis!

clock-img

27.01.2011, 20:23

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

mene je skor kap- me ma taka jeza da bi babo ubila če bi lahko -otrok pa se mi tak smili da ne znam opisat no...

user posted image user posted image user posted image
nisem mogla niti do konca gledat. Žalostno. Babo pa bi ubila! user posted image

clock-img

27.01.2011, 20:30

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

user posted image user posted image user posted image
nisem mogla niti do konca gledat. Žalostno. Babo pa bi ubila! user posted image

Ja,res,jaz tudi.Groza!Bošček mali,kaj je delala z njim!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 20:32

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ojoj...ubogo dete....bolan človek zraven otroka.....nič krivegauser posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.1.2011 20:34:07 >

clock-img

27.01.2011, 20:53

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

zgrožena sem....

clock-img

27.01.2011, 20:55

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

večer

kavica pasala super v nulo! user posted image Maruša se je nekaj dokazovala pred Timotejem in kako minuto prvič stala sama, brez opore user posted image user posted image user posted image

Ob 14 sem šibala v službo, kjer so me zasipali z delom za domov, tak da bo vikend delavenuser posted image , pol sem šibala v trgovino, da sem nam nabavla nekaj za jest, ker smo meli že čist prazen hladilnik in zmrzovalnik, pol sem šibala domov, pol pa še k moji babici, da ji je moj neke tv kanale zrihtal, ker ma novi tv. Zdaj pa končno fraj user posted image . M. aja, jaz pa se grem pred kavč zdaj vrečt.

user posted image user posted image user posted image  raje se na kavč vrži, drugače bo bolelo...

clock-img

27.01.2011, 21:15

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

večer

user posted image user posted image user posted image  raje se na kavč vrži, drugače bo bolelo...

user posted image user posted image user posted image Sploh opazla nisem,kak je napisala!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

27.01.2011, 21:17

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Kaj je te danes spet tako zatišje tukaj?user posted image

Ly-da ti povem,da so Maksu prav škornji,ne morem,da verjamem.Je velik model zgleda,ker so enako veliki kot ti,ki jih je zdaj nosil!user posted image user posted image user posted image Hvala še enkrat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem