writing-img

RE: Mariborčanke 18. del

clock-img

28.01.2011, 22:03

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804
meni tudi ne-imam alergijo na sonceuser posted image

jaz tudi

Pa jo imaš že od nekdaj?
Ker jaz jo imam zadnjih 10 letuser posted image

clock-img

28.01.2011, 22:04

clock-img

botrca

pencil-img

14679

meni je pa naenkrat tak slabo ratalo, da mi gre kar na bruhanje. user posted image
pa otrok noče spat...user posted image  pa deda ni doma... user posted image

user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.01.2011, 22:05

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

meni je pa naenkrat tak slabo ratalo, da mi gre kar na bruhanje. user posted image

ne piši tega tu gor-boš takoj obtožena,da si user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Matcar nočko

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

28.01.2011, 22:07

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Imaš prav, jaz sem tudi uživala z mojo babico 100/uro,
še v šolo sem dostx hodla od nje, ...
Saj pravim, letos še ne, drugo leto pa bo večji in bo
morda - verjetno že sam hotel, ej, pol pa tašča hotla,
da gre še z njo - to pa ne, nikak. Joj, že bluzim. user posted image

Ti se kr smej ja - to ni smešno - to bojo borbe. user posted image

pri nas tast in tašča ne hodita na morje, če pa bi že šla, pa verjetno T ne bi vzela zraven, imata le 3 vnuke in samo 1 ne moreta vzet, 3 pa močno dvomim, da biuser posted image

ma...mene ne skrbi, ker nobena ne bi hotela niti it...brez mene...A noče niti prespat pri babici..ker mene niuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.01.2011, 22:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sami0804 zs

clock-img

28.01.2011, 22:10

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Sami0804 zs

odgovorilauser posted image

clock-img

28.01.2011, 22:10

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Imaš prav, jaz sem tudi uživala z mojo babico 100/uro,
še v šolo sem dostx hodla od nje, ...
Saj pravim, letos še ne, drugo leto pa bo večji in bo
morda - verjetno že sam hotel, ej, pol pa tašča hotla,
da gre še z njo - to pa ne, nikak. Joj, že bluzim. user posted image

Ti se kr smej ja - to ni smešno - to bojo borbe. user posted image

pri nas tast in tašča ne hodita na morje, če pa bi že šla, pa verjetno T ne bi vzela zraven, imata le 3 vnuke in samo 1 ne moreta vzet, 3 pa močno dvomim, da biuser posted image

ma...mene ne skrbi, ker nobena ne bi hotela niti it...brez mene...A noče niti prespat pri babici..ker mene niuser posted image

tvoji dve sta take mamine maze kot moja dvauser posted image

clock-img

28.01.2011, 22:13

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Grem...še malo knjigo v roke vzetuser posted image

Nočkouser posted image

clock-img

28.01.2011, 22:13

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sami0804 zs

odgovorilauser posted image

aha user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:14

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Ja,ni ok teža,je 7 kg pretežek za njegovo višino.idealno bi blo 18 kg,ima pa jih 25 kg-spet!user posted image

pa si dala čisto vse preiskave skoziuser posted image ...bošček samo, da ni kaj narobe...user posted image

Ne,vse je ok,je na dieti zdaj 3 mesece,pol pa bomo dalje vidli.

To je važno, drugo bo že.
Ima "hudo" dieto?

Niti ni neke sile,bolj je problem s pijačo,ker je rekla Z,da naj pije samo navadno vodo.kak bo to sprejel,pa je že druga pesem.user posted image

pri nas ni šlo....pa smo začeli dajat nesladkane sokove...(te 100% juice in podobno)user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

28.01.2011, 22:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sami0804 nočko

jaz tudi grem...še navijalke dol dat, pa počakat da se perilo posuši, da ga pospravim...baj, baj user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:19

clock-img

botrca

pencil-img

14679

pri nas ni šlo....pa smo začeli dajat nesladkane sokove...(te 100% juice in podobno)user posted image

ja, ampak tudi ti sokovi vsebujejo sladkor..edino voda ga ne...verjamem da je pa problem, če otrok noče pit vode...lahko pa nesladkan čaj...pri meni je pa obratno...moj pa samo vodo...redko pije juice

clock-img

28.01.2011, 22:21

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Odhajam....user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:26

clock-img

elevitka

pencil-img

3853

joj ja morje in to.... te bi ga tašča htela met pa še pradeda in prababica... že gnjavijo ko je še v trebuhu bil... kak komaj čakajo... kr slabo mi postane jaz pa noben drugi-drugač bodo zamere- moji pa grejo z nami na morje in smo tam skupaj - samnoben ne sme vedet da smo bli skupaj ker je pol faušija user posted image user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

clock-img

28.01.2011, 22:27

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

evo mene nazaj...pišete ko zmešane,sploh vas ne dohajamuser posted image ,pa še botrci sem dolžna zsuser posted image

user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:30

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ja, ampak tudi ti sokovi vsebujejo sladkor..edino voda ga ne...verjamem da je pa problem, če otrok noče pit vode...lahko pa nesladkan čaj...pri meni je pa obratno...moj pa samo vodo...redko pije juice

ja vsebujejo samo naravne sladkorje, ki pa niso škodljivi...Nevem sicer če morda za kaj ampak za holesterol ni bilo panike. Vode noče pit...user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:35

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Večer, vidim, da se vam je odprlo in čvekate to zmešane user posted image user posted image

Majakla, jaz sem mnenja, da je fajn, da daš otroka tudi drugim (babice, dedki,..), da se navadi, ti in on. Kdaj, to pa je odvisno od vsakega posameznika, zato boš le ti vedla kdaj je pravi čas. Mislim pa da ni dobro predolgo čakat s prvimi počitnicami pri babici in dedeku user posted image . Verjamem pa, da ti bo težko in čudno, ko se boš mogla poslovit prvič od svojega sinčka za par dni.

Nočko vsem, ki greste vodoravno! Jaz pa baje dobim zdaj masažo, ker sem bla pridna user posted image juuuuuuupiiii user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:36

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Grem tud...jaz...se malo pretvarjat da berem zanimivo knjigouser posted image user posted image user posted image

lepo nočko vsem user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:37

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

clock-img

28.01.2011, 22:38

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Nočko vsem, ki greste vodoravno! Jaz pa baje dobim zdaj masažo, ker sem bla pridna user posted image juuuuuuupiiii user posted image

tu še samo dodam...moj primer...mene so vedno hoteli navajat, da bom kao samostojna , pa me dajali čez poletje za teden dni k babici na počitnici....meni pa je kot otroku bilo fulll hudo it....sem samo sedela tam in čakala, da pridejo starši po mene.....tak da je stvar človeka oz otroka...če želi....user posted image

clock-img

28.01.2011, 22:39

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam..da si boljšeuser posted image

clock-img

28.01.2011, 22:39

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

meni tudi ne-imam alergijo na sonceuser posted image

jaz tudi

Pa jo imaš že od nekdaj?
Ker jaz jo imam zadnjih 10 letuser posted image

jaz tudi nekaj takega

clock-img

28.01.2011, 22:40

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ne piši tega tu gor-boš takoj obtožena,da si user posted image

z mireno bolj težko....

clock-img

28.01.2011, 22:43

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

user posted image user posted image user posted image user posted image ...upam..da si boljšeuser posted image

ne, še kar slabo. za kosilo smo jedli pečenega piščanca... upam, da ni to.... pa hvala za pikepoke in objemčke, upam, da bodo pomagali kaj.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem