cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Mariborčanke 18. del

clock-img

30.01.2011, 20:43

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

čer....

obiski šli...naklepetali smo se...otroci naigrali.
Zdaj pa se gremo skopat....
pridem potem user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

30.01.2011, 20:45

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

stanje pri meni malo boljše, čeprav imam spet rahlo vročino. je pa vsaj izlivanja spredaj in zadaj konec.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Saj bo vročina tudi izvenela!

podpis user posted image user posted image

clock-img

30.01.2011, 20:47

clock-img

marta82

pencil-img

5534

Danes smo ustvarjali našo prvo tortico s tičino maso:

user posted image

user posted image

user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

30.01.2011, 20:49

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Dober večer !

Mi smo tudi bli lepo celo popoldne doma,večinoma pod odejo,pa risanke gledali.Mitja kuha 100/uro,popoldne je celo spal,kar se mu ni zgodilo že ohoho cajta,s Saro tekmujema,kera bo bolj glasno in lajajoče kašljala,edini zdravi član družine pa je tak na šihtuuser posted image

clock-img

30.01.2011, 20:51

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Danes smo ustvarjali našo prvo tortico s tičino maso:

user posted image

user posted image

user posted image

iiiiiiiiuser posted image
Bo Tinejček važen....

clock-img

30.01.2011, 20:54

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Marta-kak lepo je ratala.!user posted image user posted image user posted image Kaj ti je kaj znan Vrtni center Polegeg? Nekje blizu tebe je.Imajo svetovno za otroke.Bi šla mogoče lahko s Tinejem tja,ko si zadnjič spraševala,kam ga peljat! http://www.vrtnarskicenter.si/

< Sporočilo je popravil matcar -- 30.1.2011 20:55:32 >

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.01.2011, 20:56

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Punce, kje kupiš tole tičino maso? Zadnjič sem jo iskala v Sparu pa nisem našla.

clock-img

30.01.2011, 21:03

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Punce, kje kupiš tole tičino maso? Zadnjič sem jo iskala v Sparu pa nisem našla.

V Šparu nimajo,punce to drugje kupujejo.Najbolj ti bo znala Sacherca pomagat!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.01.2011, 21:05

clock-img

katy83

pencil-img

6488

čer.

Mi smo bili pa danes pri mojem stricu (od atija bratu) in je bilo prav fajn. Imam 10 let staro sestrično in 15 mesecev starega bratranca, ampak imamo bolj malo stikov...ni važno, danes sem se načvekala za vse nazaj. user posted image   Btw, se spomnite, ko sem omenjala tisto čelado za otroka? user posted image   No, danes sem jo erbala od tete, ker njun tamali znori, ko mu jo data gor. user posted image No, mi pa se bomo samo igrali z njo, ko bo šel na poganjalčka obvezno čelado. user posted image

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino, ati pa riše načrt za našo bodočo bajtico. Malo sanjari vsake toliko. user posted image user posted image

clock-img

30.01.2011, 21:06

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Marta, saj sem že na FB povedla, ampak bom še tu. Vau, lepo torto si naredila. Vsa čast!!!user posted image user posted image user posted image  

clock-img

30.01.2011, 21:10

clock-img

botrca

pencil-img

14679

marta82 bravo za torto user posted image  user posted image  user posted image

sami0804 user posted image user posted image user posted image ...pa či mprej se pozdravite

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.01.2011, 21:11

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino

jaz sem tudi to delala user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

30.01.2011, 21:12

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Drugače pa sem si zdaj malo papirologijo skup zlagala, zdaj pijem kapučino

jaz sem tudi to delala user posted image user posted image

ma, ja, zdaj sem si skup zložla, jutri pa si vse skup v mapice spravim, ker je že bla katastrofa s tem mojim iskanjem vsega skupajuser posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

sami0804 user posted image user posted image user posted image ...pa či mprej se pozdravite

hvalauser posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

aja, T že 5. dan spet zaspi v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image

clock-img

30.01.2011, 21:13

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

hvalauser posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

ma, ja, zdaj sem si skup zložla, jutri pa si vse skup v mapice spravim, ker je že bla katastrofa s tem mojim iskanjem vsega skupajuser posted image

zato delam sproti in kar direktno v mapice pa v fascikle (ima vsak svojega) user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

hvalauser posted image

Še od mene user posted image user posted image user posted image  za čimprejšnje okrevanje!

podpis

clock-img

30.01.2011, 21:14

clock-img

botrca

pencil-img

14679

aja, T že 5. dan spet zaspi v svoji posteljiciuser posted image user posted image user posted image

super...naj kar traja...user posted image

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

user posted image user posted image user posted image Bravo T!Meni pa Saš iz kinderpeta pride sam,pa mi ni jasno,kak.user posted image Prej je 3x prišo v dnevno,zaj pa te spi,HB!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

zato delam sproti in kar direktno v mapice pa v fascikle (ima vsak svojega) user posted image

ja, moj ima tudi tak, jaz pa sem glede tega kar površna...no saj do zdaj nisem imela neke jake dokumentacije, zdaj ko pa je otrok, pa socialna, pa zavarovanja, pa se že nabirauser posted image

clock-img

30.01.2011, 21:15

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Otrok porihtan in že v postelji...zdaj pa je čas da grem še jaz pod tuš. Jutri imam opravke in me ni celi dopoldan.

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

super...naj kar traja...user posted image

ja, res paše...saj okoli 3-je ure se še zbudi in ga vzameva k sebi, ampak že to, da ni tistega drenja zvečer je napredekuser posted image

clock-img

clock-img

matcar

pencil-img

25199

ja, moj ima tudi tak, jaz pa sem glede tega kar površna...no saj do zdaj nisem imela neke jake dokumentacije, zdaj ko pa je otrok, pa socialna, pa zavarovanja, pa se že nabirauser posted image

Vidiš,to moram jaz tudi počasi naredit.Sicer imam vse v mapicah,samo je tega preveč.Že Maks ima tolko tega,da joj.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

30.01.2011, 21:16

clock-img

katy83

pencil-img

6488

user posted image user posted image user posted image Bravo T!Meni pa Saš iz kinderpeta pride sam,pa mi ni jasno,kak.user posted image Prej je 3x prišo v dnevno,zaj pa te spi,HB!

tudi meni neuser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem