writing-img

RE: Mariborčanke 18. del

clock-img

02.02.2011, 12:58

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Bežim...gremo se k P pokazat...se tiipkamo kasnejeuser posted image

user posted image  srečno ... user posted image

Podpis!user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 12:59

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: koala

majkla čestitke Niku za 16 mesecev.

matcar čestitke Sašu za 22 mesecev.

Jaz sem pa pred tremi leti v takem času glih šla v porodno.... Jap moj sonček bo danes pihal tri svečke.
Vse naj naj srček.

Iiiii,vse najboljše A.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 13:00

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko
Mi smo boljše...gremo pol na šetnjo user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 13:05

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Kaj kuhate? Ej, meni tak ni za nič...pa moram kuhat, ker je moj doma, pa pol na tečaj...joj kdaj bo konec zime...user posted image .

Jaz bom za danes naredila mesni sir in krompirjevo solatouser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.02.2011, 13:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Grem še malo počivat, ker me križ ful boli user posted image ...pa skuhat do konca pol pa via mesto...se tipkamouser posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

02.02.2011, 13:08

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Sami0804 poročaj kak je bilo pri P user posted image .

clock-img

02.02.2011, 13:11

clock-img

koala

pencil-img

5539

Mi bomo danes imeli karbonara sendviče in kisle kumarice,.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

02.02.2011, 13:19

clock-img

majakla

pencil-img

6662

In kako si pa ti?

Gre - čakam na lepše vreme, ampak več kot 20 stopinj pa spet ne. user posted image

clock-img

02.02.2011, 13:24

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Kaj kuhate? Ej, meni tak ni za nič...pa moram kuhat, ker je moj doma, pa pol na tečaj...joj kdaj bo konec zime...user posted image .

Jaz bom za danes naredila mesni sir in krompirjevo solatouser posted image .

To sem jaz imela za kosilo!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 13:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

In kako si pa ti?

Gre - čakam na lepše vreme, ampak več kot 20 stopinj pa spet ne. user posted image

Grrr! To je mrzlo,mora kurit.user posted image Za mene,no!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 13:25

clock-img

matcar

pencil-img

25199

Jaz pa grem kauč peglat,pol pa po otroke.
See jaa!user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 14:04

clock-img

rina22

pencil-img

3754

koala, tudi z moje strani vse najboljše A. za 3. rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

botrca in matcar, hvala user posted image ja, matcar, upam, da bom res, da se počasi rešim vsega tega.. čeprav vem, da me čaka še veliiiiko dela in časa za knjigami user posted image ampak je fajn, če mam le čas..

clock-img

02.02.2011, 14:31

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Jaz sem pa pred tremi leti v takem času glih šla v porodno.... Jap moj sonček bo danes pihal tri svečke.
Vse naj naj srček.

vse najboljše za 3 svečke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 14:34

clock-img

Lenči_

pencil-img

1187

Dan!

Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti user posted image . Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno. Te dni sem delala za službo, drugo pa nič pametno. Malo net, pa gospodinjska, običajna opravila. Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti. Med drugim mi še služba diha za ovratnik, zato moram M. čim prej uvest, da bom lahko šla v službo.

user posted image user posted image user posted image za vse uboge bolančke!

pa še Koala user posted image za A. !

clock-img

02.02.2011, 15:01

clock-img

rina22

pencil-img

3754

IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Da se malo javim, po nekaj dnevni odsotnosti user posted image . Virus srečkanja in driskanja smo kar hitro preboleli. V pon smo bili že vsi boljše, edino malo bolj mlahavi in zdelani kot običajno.

Super, da ste se hitro rešli bolezni user posted image user posted image

Jutri greva z M. prvič v vrtec. Stiska me v prsih, strah me je, kako ji bo, kako bodo vzgojiteljice delale z njo, kako jo bodo sprejele, kako bo z boleznimi, kako dolgo se bova uvajale... V glavnem, bed in strah na celi črti.

To pa si napisala točno tak, kot bi sebe brala user posted image T. še sicer ni dobla vrtca, pa me vseeno že zdaj mučijo enake skrbi. user posted image Saj vem, vsi, ki imajo otročke že v vrtcu, mi rečejo, kaj da se sekiram, da se vsi privadijo in se bo tudi T. Pa saj vem, da se bo, samo ko se gre dejansko za tvojega otroka, je vse drugače.. Čisto te razumem.. Skratka, želim vama, da se hitro privadita na vrtec in topel sprejem, pa seveda čimmanj bolezni in čimveč prijateljčkov user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rina22 -- 2.2.2011 15:02:11 >

clock-img

02.02.2011, 15:36

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

A. VSE NAJBOLJŠE ZA 3.SVEČKE!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 15:43

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Stanje pri nas:
Mitja ima virozo,mu že itak gre na bolje,bo pa še do srede domauser posted image ,
Sara pa...nisem več dovolj pametna...najprej nas je hotela odpravit s Flixotidom, pa sem ji rekla,da ta sprej pomaga ravno trenutno-ko zaključima kuro,po shemi-čez dva ali tri dni spet začne kašljatuser posted image ...
No,mi je potem dala en drugi sprej in antibiotik širokega spektrauser posted image -ma saj ne vem,kaj sem v bistvu sploh pričakovala...upam na najboljše....

clock-img

02.02.2011, 16:01

clock-img

rina22

pencil-img

3754

Stanje pri nas:
Mitja ima virozo,mu že itak gre na bolje,bo pa še do srede domauser posted image ,
Sara pa...nisem več dovolj pametna...najprej nas je hotela odpravit s Flixotidom, pa sem ji rekla,da ta sprej pomaga ravno trenutno-ko zaključima kuro,po shemi-čez dva ali tri dni spet začne kašljatuser posted image ...
No,mi je potem dala en drugi sprej in antibiotik širokega spektrauser posted image -ma saj ne vem,kaj sem v bistvu sploh pričakovala...upam na najboljše....

user posted image user posted image user posted image za Mitja in veliiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro, da bo kmalu zdrava in da bo sprej in antibiotik pomagal.

clock-img

02.02.2011, 16:35

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Dan!

Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image
Kak ste kaj?
Na tekočem nisem tak da ne vem o čem teče beseda in o čem je tekla.
Kaj kafetkale ste že? No če še niste in boste popoldan me prosim obvestite po SMS-u.
Zdaj pa grem brat.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

02.02.2011, 16:37

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Stanje pri nas:

user posted image user posted image user posted image za Mitja in veliiiiiiiko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Saro, da bo kmalu zdrava in da bo sprej in antibiotik pomagal.

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

02.02.2011, 16:40

clock-img

matcar

pencil-img

25199

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Stanje pri nas:

Podpis.

Pa še en!

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

clock-img

02.02.2011, 16:41

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Stanje pri nas:

Podpis.

Pa še en!

In še moj.

clock-img

02.02.2011, 16:51

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Hvala lepa vsem user posted image

clock-img

02.02.2011, 16:54

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image

Itak....samo omenja te nobena...smo v nekem čudnem obdobju lenobe....jaz imam izgovor-tu pri nas je že par dni tako vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

02.02.2011, 17:07

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Dan!

Evo mene. Se me še kdo spomni? user posted image   Hmmm... ne. user posted image
Kak ste kaj?  Gre. Pa ti?
Na tekočem nisem tak da ne vem o čem teče beseda in o čem je tekla.  Ponavadi hrana.
Kaj kafetkale ste že? No če še niste in boste popoldan me prosim obvestite po SMS-u.  Nimam.
Zdaj pa grem brat.  Še nisi?

Jaaaa ... samo jaz nič ne bom rekla, da mi ne bo spet kaj vmes prišlo. 

< Sporočilo je popravil majakla -- 2.2.2011 17:09:24 >

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem