writing-img

RE: Mariborčanke 18. del

clock-img

05.02.2011, 22:39

clock-img

katy83

pencil-img

6488

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla.....user posted image user posted image user posted image
no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam...................................................................
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ja no te pa tak rečiteuser posted image
nisem se še navadla, da je Majakla pač Majaklauser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

Arwenko

pencil-img

5206

Hudič je, ko jaz to vse že itak počnem, samo POLEG službe, no razen parcele, kjer bi pesi v miru divjali nimam. Se tak vidi, da normalno ne vem za sebe, toliko imam dela. In če bi od nekje priletelo kakšnih 100 eur na mesec, bi samo v službi dala odpoved in ostalo vseeno vse počela in bi bilo ne user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Moj tudi. Kak ma 5 minut cajta. user posted image user posted image user posted image Z leti se navadiš.

moj tudi...samo cajta bolj malo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

IZVIRNO SPOROČILO: majakla

Halarm.

štamparska greška user posted image

Ne, ne - to je po arabsko alarm. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image user posted image

joj če se mi otrok zbudi user posted image user posted image user posted image user posted image

Si boš sama kriva. user posted image user posted image user posted image user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Halarm.

štamparska greška user posted image

Ne, ne - to je po arabsko alarm. user posted image  user posted image   user posted image   user posted image user posted image

joj če se mi otrok zbudi user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, samo resuser posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2011, 22:40

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Nazaj.

Botrca: to pa je po naše. user posted image  user posted image  user posted image user posted image

nehaaaaaaaaajjjjjjjj user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

clock-img

05.02.2011, 22:40

clock-img

majakla

pencil-img

6662

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Katy.. smejale smo se ly,ker ji ni bilo jasno kaj je fuma in fumaranje-potem pa se je majakla režala,ker je ........pač majakla.....user posted image user posted image user posted image
no in potem še tebi ni bilo nič več jasno-pa dvomim da ti bo zdaj kaj bolj po toti moji klobasi.......sem zaštrikala,da se sama več vun ne spoznam...................................................................
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nisem se še navadla, da je Majakla pač Majaklauser posted image user posted image user posted image user posted image

Kdo je zaj na moji lajtngi? user posted image  

clock-img

05.02.2011, 22:41

clock-img

katy83

pencil-img

6488

danes je spet naš danuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

marta82

pencil-img

5534

IZVIRNO SPOROČILO: Arwenko

Jaz sem trenutno tudi v fazi, ko sploh ne bi šla več v službo, če bi to bilo izvedljivo in bi se samo še s psi ukvarjala, poleg svojih štirih bi še kakšnega zraven, lepo vzrejala, vmes malo strigla za kak evrček ali pa tudi ne, pa eno veliko parcelo nekje bolj v miru, da bi lahko psi divjali. Okrog tega pa imam tako ali tako še toliko obveznosti, da je skoraj za službo, pa organizacija razstav, pa razstavljanje, pa delo v klubih, pa šolanje...čisto nič mi ne bi bilo dolgčas. Samo sponzorja, ki bi financiral življenje bi bilo treba user posted image

uf, ti pa imaš res dosti delauser posted image

Zanimive želje. Ti želim, da se uresničijo.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

clock-img

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: bambixxx

... pa za italijančki te tudi nisi gledala, tak kot Matcar pa Bambi, ne. user posted image

o, ne. za špagetarji pa res ne! user posted image

E daj daj, nea se zaj lepe delaj. user posted image

čuj ti, ne sodi drugih po sebi. user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

Kdo je zaj na moji lajtngi? user posted image  

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

ti si optimimist...bravo danes je malo takih user posted image ...ja samo kdaj bom delala ko bom 50 stara user posted image

Ko bom 50 let stara.......se vidim v svoji trgovinici......s starimi knjigamiuser posted image
Mater paše sanjat.....samo dnar še rabimuser posted image user posted image

te pa idi v knjižnico delat... user posted image

S poklicno šolo?.......v sanjahuser posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

Si boš sama kriva. user posted image user posted image user posted image user posted image

ne majkla bo...ker take ven meče user posted image

clock-img

05.02.2011, 22:42

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2011, 22:43

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

Naj živi asocialnost! user posted image  

ja to mi najbolj manjka od službe - ljudje in druženje. delo samo pa prav nič! user posted image

ma daj...saj se lahko družiš in povezuješ z ljudmi tud izven službeuser posted image

ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Še ni poletje, pooooooooooooočaki, ne bit tko nestrpna.

eh poleti bom že nazaj v službi, pol ne rabim več socializacije user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

jeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image ...noben nas ne dohaja user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

majakla

pencil-img

6662

Kaj ni že noč, ali sem jaz kaj zamudla. user posted image user posted image user posted image

Saj veš, ova noč nije bila moj dan - pa to.

clock-img

clock-img

ly117

pencil-img

16752

ne majkla bo...ker take ven meče user posted image

Ne ti, kaj se pa na glas user posted image . user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

no ok...če mi ne rata bit ministrcauser posted image

imam še eno željo...v bistvu združeno z željo mojega
bi imela eno tako kavarno/čajnico...pač umirjeno...takojuser posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

sami0804

pencil-img

6757

Ej, babe, kaj pa to - moj ded non-stop spi,
da nima ki kake spalne bolezni ha? user posted image  user posted image

Moj tudi........user posted image user posted image

clock-img

05.02.2011, 22:44

clock-img

ly117

pencil-img

16752

Ja vem ja se mi pogosto dogaja ko sem v nočni. user posted image

clock-img

clock-img

bambixxx

pencil-img

4017

ja s kom te? če pa so vsi v službah!!! ti pa itak nikoli ne prideš na kavo.... user posted image

se strinjam user posted image

hvala user posted image

clock-img

clock-img

katy83

pencil-img

6488

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

botrca

pencil-img

14679

nisi ti iz nočne user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem