punce, živjo,
zgleda da je danes tak dan. Rižika, želim ti, da se vse porihta kot se more in kot si zaslužiš da se. Jaz sem bila tudi z mojo mamo veliko v navezi (pa smo blizu doma), ampak sem potem to prekinila, pa ne zaradi mojega, ampak ker je bil odnos malce čuden, tako da sedaj se slišive 1x na 14 dni, ali pa se ustavi pri meni ko gre iz službe in to je to. ne ve še, da sem noseča in verjamem da bodo stiki bolj pogosti, ko bo izvedela da bo babi.
punce, jst mam pa eno drugo težavo. zaposlena sem v javnem zavodu, imam odgovorno delovno mesto, sem visoko izobražena in dobro kvalificirana (pa ne me narobe razumet, da se hvalisam). imam pa sodelovko, ki je letos prišla v službo z eno popolnoma drugo šolo in nekim brzinskim tečajem. odgovorne sem opozarjala na stvari, ki se ne smejo počet, pa nihče nič. po 2 mesecih dela je šla ta ***** (oprostite, a nimam besed zanjo) k nadrejenim, in mene "zatožla", da ne delam dobro, prav... in tako sem imela že 2 zagovora zaradi tega. jaz imam čisto vest, vem da kakovostno delam, večkrat se postavim "na ogled", da me zunanji eksperti vidijo in dobim potrditev da sem dobra. potem pa pride ta **** in sem zdaj jast tista grda grda, ki se tko obnašam do te revce.
hm, stavri so že tako daleč, da sem bila zaradi psihe decemrba dva tedna na bolovanju, šefi pa nič. sedaj sem noseča, prvi pregled me čaka 10.3., nihče še ne ve, in se zadeve ponavljajo. šefi pa zopet nič tako sem lepo doma, ampak tudi doma nimam miru. ponoči se zbujam, srce mi nabija, tresem se.... da niti ne govorim. sem preprost človek, vsakemu dovolim da je to kar je in ga kot takega sprejmem, ampak vedno me poteptajo. vem, ne znam se postavit, grrrr, ne maram tega pri sebi (to me je mami naučila, med drugim
) in potem se mi dogajajo take stvari. Zapslena sem že 8 let, in sem sedaj izpadal najbolj grozen človek. pa še to: ta nesrečna deklica ima žlahto ki jo je spravila not, tako da res nimam moči proti VIP ljudem.
ma briga me za šiht, bom že, skrbi me samo, kako to vpliva na najine
? sej se poskušam umirit in se kar pogovarjam s pikicama, ampak saj veste kašne smo - "kaj če, kako, ali"...
tako, zdaj sem se tud jaz malo olajšala, za kakšno dobro besedo se priporočam in obljubim da se ne bom pustila takim primitivcem.
zleda da je tak dan
lepo se mejte.