Pozdravljene punce, kako ste kaj?
Jaz sem po enem tednu v Sloveniji spet nazaj v Franciji. Ta teden je minil s svetlobno hitrostjo in sem včeraj žalostna odšla na pot, a sem vesela, da sem vidla moje vsaj za en teden.
Ne bom vas vseh komentirala, ker sem se že komaj skoz prebila z branjem. Ste bile pridne ta teden.
Vse nove nosečke, pozdravljene in naj vam nosečnost mine čim prijetneje.
Vsem, ki so vas dočakale slabe novice, vam pošiljam en velik
in vam želim, da se čimprej vrnete med nas, srečke nosečke.
Lana777, ko boš kaj popravljala seznam, jaz sem prestavla moj pregled na 14.03., ker moj hoče na vsak način zraven in ker na dodeljen datum pregleda dela, sem ga šla danes prestaviti.
Meni je še zmeraj slabo, a ne bruham in nekako sem našla kup načinov, ki mi slabost zmanjšujejo. Torej: pijem čaj iz svežega ingverja (čeprav mi je dober, se mi ga ne ljubi nardit vsak dan), izogibam se pitju vode (čeprav jo obožujem) in jem nonstop (danes sem brala, da bi morali jesti na 2 uri, da se izognemu slabostim). Najhuje mi je zjutraj in tudi najtežje mi je spraviti nekaj v usta, potem pa kr gre, če le ne pozabim redno jesti.
Drugače sem ves čas utrujena, imam vrtoglavice in vsakih par dni glavobole. Tudi moja spobnost vonjanja se je okrepila in tako je moj dragi moral zamenjati že dve kremi za roke, ker jih nisem prenesla
Trebuh mi se že fajn pozna, hlače še sicer oblečem, a mi je pri sedenju popolnoma neudobno, tako da sem si že kupla prve nosečniške hlače in jih z veseljem nosim.
Jaz sem že povedla ogromno ljudem, čeprav moj ni bil najbolj za to. Ampak, če me ljudje vprašajo, ne morem lagati. Drugače pa sem mojim domačim povedala zdaj, ko sem bila v Sloveniji in sicer pri družinskem kosilu. Kupila sem copatke in jih zavila kot darila in sem jih jim razdelila in rekla, da jih morajo odpreti istočasno. Vsi so zelo veseli in sestra mi je že kupla prvo darilo
Sem se razpisala. Grem zdaj malo počivat. Lep zaključek dneva vam želim.