živjo punce,
se morm tud jaz mal oglasit.
Aikido: jaz si slabosti lajšam tako, da zjutraj, ko se zbudim, in sem še v postelji pojem kako pecivo, piškotek ali pa poližem bonbon, potem mal poležim in vstanem. ampak to sedaj 4 dni, odkar sem to prebrala na internetu, in mi uspeva. potem pa pojem veliiiiko breskovega kompota in mi res neverjetno pomaga. poskušam ves dan nekaj grickat (grisini, prepečenec - čeprav sem ju že malo sita!!!) in pijem. s pijačo pa tko: voda mi smdi, sokovi mi smrdijo, tko da si v vodo zmešam kak bolj prijazen sok, drugače pa se res silim z vodo. aja, pa radenska mi kr nek paše, čeprav so mehurčki, ne.
včeraj sem mela eno predavanje na faksu, in sem morala bit tam, ampak kako zdržat. tako sem zjutri pojedla moj bonbonček, ko sem ustala pojedla kos kruha z nutelo, potem nekaj kosila, za na faks pa sem se kupila kokakolo, ki je sicer nezdrava, ampak meni je pomagala presedet tam 4 ure.
uf, sm naložila.
no ja, ugotovila sm da mi sladkarije kar pomagajo, tko da preko dneva poližem kak bonbon, in še nekak gre. Sem že dva dni kr ok, tko da mogoč mi res to pomaga.
mah, upam da kmalu mine, vsem, in začenmo uživat kot nosečke. komaj čakam pregled v četrtek - kje je šeeee!
lep večer punce in še lepši vikend vam žalim.