čer punce
no pr men je situacija nespremenjena, še vedno slabosti in bruhanja, nič mi ne gre za jest, vse smrdi in zvečer sem takoooo napihnjena da je joj - sam ne vem od česa, če ful mal jem. ampak HB se zvečer kar umiri in spim ko angleček celo noč.
lepo je, ko nas je že toliko. Al bomo čvekale. Jaz mam nasledni pregled 14.4. mam pa 30.3. nuhalno, jupiii. Drugače pa je moj PDP (prejšnjega sem sama zračunala) 12.10., tkoj po mojem RD. Je rekla G: joj, same lepe datume ste si uštimali.
(lana777 - ni treba tkoj spremnijat, ti raj počivaj, ko bo še kaj za dopisat pa boš. Me nič ne moti če piše da mam rok na moj RD.)
sensiTive: te popolnoma razumem, kako je to, ko skačeš od enega do drugega, in sam dnar hočjo. Pa čakaš ko prkurjen. Ampak svetujem ti lohk samo to da res se ne obremenjuj s tem. Vem da je lahko rečt, sam nimaš kaj, tako je to u naši državici. Mi2 mava hišo sezidano, samo še noter do konca porihtamo pa se seliva, in na začetku sem samo to razmišljala, pa mi je na zdravje udarilo. potem sem si pa rekla: ma klinc, ena bajta ni vredna mojga zdravja!!! In res je tako, mogoče kdo misli da me nič ne briga za hišo, ampak ta bo tam če se bom jst žrla ali ne. Bo že. Moja tašča je bila vedno vitalna in zdrava kot riba, v času gradnje pa adjo ščitnica, žulč, .... vse iz psihe. to je dokazano, da ženske, ki so preveč pod stresom, najprej obolijo za ščitnico. nočm te staršit, samo res, ne se tolk obremenjevat. no, kolkr zmoreš. Milsim nate!
vse ostale, lepo se mejte, kljub slabostim in težavicam. Bomo zmogle, saploh ne dvomim. Jst grem pa nazaj na kauč, revež, me že lukno.
čau čau