Heeej...
Kako ste, punce??? Vidim oz. berem, da ene zelo dobro razpoložene, ene bolj odvisno od dneva. Zase moram reči, da sem o.k. Še možek me pohvali, saj pravi, da nosečnost nikakor ne vpliva name. Da se pač ne čuti delovanja vseh možnih hormonov:):):) Hja, res sem dobro. Sicer sem na bolniški... še vedno in imam lepo umirjeno življenje. Vse je prilagojeno mojemu počitku in užitku::):)
Vozički... midva sva ga že naročila. Mutsy... 4-kolesnik, z velikimi kolesi... to je meni zelo pomembno, ker imamo take terene za sprehode. Špotrni del se obrača na obe strani, se tudi povsem poleže ali lepo pokončno postavi. Sem zelo zadovoljna z izbiro in kar čakam, da ga dobiva:)
Ena je spraševala, koliko dejansko se uporablja voziček... hmmm... mislim, da je vse odvisno od staršev. POznam precej mladih staršev, ki svoje otroke držijo predvsem v stanovanjih in jih bolj malo prinesejo na zrak. Midva nisva taka. Že sama sva po naravi precej aktivna človeka in vsak dan greva ven na sprehode v naravo. In vem, da bova tudi potem, ko bova dobila dete. Tak da, midva ga bova dejansko zeloooo uporabljala.
Pregledi... mene tudi G vedno zelo natančno pregleda. Do sedaj (sem dopolnila 24 tednov in sem bila pri njem 5x) sem vedno imela UZ in vaginalni pregled. Enkrat vmes, ko sem imela neke probleme z bolečinami, me je popolnoma pregledal, tudi maternični vrat in vse... stvar je v tem, da ti uradno pripadajo trije UZ v celi nosečnosti. In nekateri G se tega popolnoma držijo. Ampak zakaj??? Zaradi njihovega časa in gužve, ki jo imajo v čakalnici. Oni niso popolnoma nič na škodi, če naredijo UZ vsakič, ko si pri njih. POrabijo pa več časa, če ti vsakič naredijo UZ. Mene ne moti, če moram v čakalnici počakati eno uro, ker vem, da se bo potem, ko bom jaz pri njem, meni posvetil popolnoma. In tako se pač posveti vsaki. In meni je prav tako.
Ja, to je to... se oglasim še kaj kasneje...
bodite lepo in pazite nase
lp