IZVIRNO SPOROČILO: pokamoka
V zadnjih dveh dneh me je nekoliko bolela medenična kost. A to še katero boli??? Ne vem... pa mislim, da je danes že bolje. Pojma nimam... taki čudni občutki, ki jih sploh na znam opisati.
Mene tudi občasno bolijo kosti spodaj. To se po mojem raztezajo in počasi pripravljajo na dan D. Mene so najbolj bolele tisto noč, preden sem potem šibala v P.
carmik, veliko vprašanj.

Tako je prav.
Naša prvorojenka je na svet prijokala s 47cm in je bila prvi mesec kar v 50 št. cunjic. Tako da, če ne pričakujete ekstremno velikega dojenčka, bo 56 sigurno tudi zelo prav prišla. Sploh ne vem, kdo je začel z govoricami, da je najbolj pametno kar z 62 začet.

Naša je imela 62 še celo poletje, pa je rojena konec aprila. Če se pa rodi nekje povprečen dojenček (52cm recimo), je prvi mesec še oblečen v 56 številko. Če ga oblečeš v večje, zgleda kot en pajac in vse visi od njega. Drugih seznamov se pa ne bom držala (št. bodijev, pajackov...). Za prvi mesec bom imela upam zadost, potem bo pa že pasalo it malo v svet pogledat in kaj lepega kupit.
Jst bom upam do konca avgusta spravila vse oblekice na kup (še kar dobim sposojenega). Prati nameravam začet sredi septembra, da me spet ne prehiti, kot prvič.
Za iz porodnišnice bo najbrž šel moj v nabavo, ko bom rodila. Tako je bilo tudi prvič, ker št. 50 nisem imela doma nič. Bodija bova mogoče že prej izbrala, kompletek za povrh bom pa njemu prepustila izbiro.

Kdo ve, do katere dolžine bo naš

zrasel...
Ležalnik imam, ga je dobila princeska ob rojstvu (me je teta vprašala, česa si želiva) in je prišel zelo prav. Igralno podlogo sva pa dobila podarjeno od žlahte, ker je niso več rabili. Bi se dalo tudi brez kaj improvizirat in navesit kake igračke nad glavo. Ampak ker smo jo imeli, smo jo pokoristili.