heeej
Se malo javljam, da povem, da sem o.k. Res se nimam kaj pritoževat. Danes se mi dogaja to, da bi nekaj jedla, pa nikakor ne morem ugotoviti, kaj mi paše. In potem nekaj testiram in ... se mi hrana naklada v želodcu. Hmmm... nekako mi ni všeč, ker nisem nek karakter, da bi si rekla, da v bistvu mi ni treba nekaj ful jesti... jao, kaj bo z mojimi kilogrami...
Lana777... ja, čokolada je pa itak najboljša:):):) In paše konstantno. Če ne za moč, pa za cartanje al pa za potešitev lakote:) Jao... kilogramčki pa gor. :):):)
Jaz imam v sredo že prvi UZ, ker sem pač zanosila po umetni oploditvi in mam prej prvi UZ, da vidijo, če je vse o.k. Hja, mene pa tut fuuul zanima, kaj bo izvedela:)
Ej, mene pa zanima, kje vi delate te krvne teste??? A to je potrebno naredit, al pač greste zaradi radovednosti, da vidite, če je to to, al kako??? A me bo G tudi poslal na kake krvne teste, da bi videli. če je moja kri o.k.??? Sem namreč vegetarianka in ne jem ne mesa, ne rib... pa ne bi rada, da bi bilo kaj narobe s krvjo. Sicer se počutim zelo o.k., pa vseeno.
Joj, sem popolna nevednica, ker sem pač prvič prišla tako daleč z nosečnostjo (prva se je končala s ss prcej hitro).
O.k., bom končala...
se beremo, pazite nase...
pa pa