IZVIRNO SPOROČILO: Mica Potica
Bravo vsem novim mamicam... vedno več nas je.
pokamoka - KONČNO! sem že mislila, da si pozabila na nas, zdaj ko ste trije. :)
Torej tudi ti si imela v porodnišnici dodatno "malico", da te je okrepila. Sama sem tudi zelo krvavela med CRjem in so mi potem dodajala kri v žilo še 3.dan.
Ampak jaz sem še čist švohna, zate pa vidim, da si šla že na sprehod. Lepo. Ko sem to prebrala, sem tako mojemu rekla, da ta teden šibata na kratek sprehod tudi onadva - jaz bom še notri.
Lepo cartajte!!!
( aja, še nekaj te naj vprašam - včeraj sem se pobožala po trebuhu pod popkom, malo nad rano in sploh nisem čutila. Kot da bi se dotikala nečesa "neživega". Ali misliš, da je to normalno, da se še vse nazaj ugliha, ali so mi mogoče kakšen živček ranili in ne čutim tistega dela? )
Heeej
Mica Potica... nisem pozabila na vas:):):) absolutno nisem!!!!! Samo malo več časa sem si vzela. Enostticaavno nisem mogla it za računalnik in kaj napisati, ker sem bila še vse preveč utrujena in izčrpana. Zdaj je pa vsak dan boljše. Mi je fajn, ker vidim in čutim napredek. Ampak, ne pretiravam. Ne smem... imam navodila od babice in iz porodnišnice.
Ja, tut jaz sem dobila dodatno ˝malico˝... je bilo potrebno, pa še zdaj bo trajalo nekaj časa, da se mi kri postavi pokonci. Ampak bo...
Ja, smo šli na kratek sprehod... počasi, 20 minut, po soncu... je bilo kar prijetno, vendar malo tudi utrujajoče. Bom počasi tako počela, da bom napredovala...
Glede rane... ja, to je menda normalno, da okrog rane nekaj časa ne čutiš. Jaz zaenkrat čutim vse naokrog, se pa obremenjujem z drugo zadevo: nikakor nimam občutka, da bi si obliž odstranila dol za stalno. Ko se stuširam, si ga zamenjam. Tudi zaradi spodnjic, ker se mi zdi, da bi rob spodnjic ravno tam drgnil ob rano. Mene rana še vsake tolko malo peče, bolečine pa počasi izginjajo. Brazgotinica se ti bo itak malo poznala, a s časom se to nekako poravna in ostane pač črtica in to je vse...
Mi smo dobro. Noč sicer ni bila idealna, ampak čez dan dovolj počivam, da ni neke panike s počutjem in spanjem. Luka je priden... :):):) in vsak dan posebej se veselim skupnih trenutkov.
se beremo...
tiste, ki še čakate... bodite potrpežljive in srečno
tiste, ki ste že rodile... lepo certanje še naprej...
pa pa