IZVIRNO SPOROČILO: Betkica
Putka; kje sušiš vložke od pralnih planic. Tudi jaz se o njih razmišljala (racmenke), pa je babca v šoli za starše rekle, da se ti vložki ful ne sušijo. Ok zej jih lahko daš na radiator, kaj pa ko bo spomlad? Kurjave ne bo več, sonce pa tudi ni tako močno, da jih obeseš ven na zrak. Ali pa sušilni stroj?
Prekrivne hlačke imamo iz umetnega materiala, so že iz stroja napol suhe. Vložki se dobijo bambusovi

, ki se tudi zelo hitro posušijo, pa saj tudi oblačila niso vsa za v sušilec. Kje pa te v prehodnem obdobju sušiš?
Lu, naš je tudi spal, potem sem šla nekaj pojest, se je zbudil, nadojil in pridno šopingiral dalje

..
Jaz sem hotla pralne plenice že pri Vesni, pa se finančno ni izteklo, sva bila še študenta, pa cel kup stroškov za prvega . Pri Katji sem se pa odločila, precej prihraniš, to je sigurno, pa nekaj za našo Zemljico narediš.. Imam eno znanko, ki je zelo aktivna pri LLL, pa Racmanke promovira.. me je ona malo prerpičala. Samo ne grem v ekstreme, če gremo kam ven imam pamperske s sabo. Pa tudi za otročke je seveda bolje, da so v bombaž zaviti kot tisto kemijo... Me je kar zvilo, ko je prvič gel iz plenice ven pogledal, pa je eni punci vsepovsod zlezlo

.. Je pa fajn imet kakšno plenico doma, v primeru izpuščaja ali poleti, ko je res vroče za tisto plastiko.
Aja, naš knedl je pridno prerasel št.56, itak imam ene bodije iz Leclerca za 3 mesece, ki so tudi že na knap, pa včeraj je imel jopico 68 na sebi

. Se tolažim da je mala cifra.
< Sporočilo je popravil Putka -- 25.2.2011 9:44:15 >