Zadnji članki

Izpoved mame "divjega" otroka
V vseh teh letih sem zaradi sinovih težav veliko prejokala. Toda bolj kot vse diagnoze me je priz...
Družinske zgodbe

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da bi pomagal
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama...
Nasveti za očke
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

Ampak to je vse povezano z njeno boleznijo, sicer.
. Priporočam, oddaljenost poskrbi za dobre odnose
. Bodite vesele, da sploh kej kupijo. Če vam pa ni všeč ji pa to povejte, da naj drugič rajš ne kupi hello kitty, ker vam ni všeč. Vam , ne otroku.
drugega kot smejat se pa itak ne morem
...hja...mogoče to, ker se nikoli ne ponudi za varstvo...ali pa da frockov nikoli ne povabi k sebi na počitnice....ali pa to, da se vedno pritožuje čez tasta ( sej je v resnici bolj težke sorte), po drugi strani pa nč ne naredi, da bi ji bilo boljš...
no, to je blo pa mal too much, sem povedala kaj je problem, pa je nesla zamenjat
. Utemeljila je s tem, da so ji oblačila pač bila všeč in jih je zato kupila. Ampak ni mi pa jasno zakaj ni kupila tega kompleta eno številko večjega za vnuka
ja, itak ima svoje fore, predvsem bi me blazno motilo to, da se mora cel svet vrtet okrog nje ... samo to bi me motilo, če bi živeli skupaj. Ker ne živimo skupaj, to samo opazim. Vidimo se parkrat mesečno, v nas se ne vtika, živi svoje življenje in tudi nam pusti, da živimo svoje (kar meni ful pomeni, sploh, ker moja mami ni taka, da bi sprejela, da ima kdo drugačen način in vrednote kot ona), tako da brez problema spregledam to, da je včasih ko en mali otrok