IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@
mi smo danes dali na stopnice dudo....jo že čaka nagrada namesto dude-plišasta miška...je težje zaspala,ampak zaenkrat je tišina....držite pesti,da meni uspe ustrajat
hellow babike!
Moram se vam malo potožit, ker sem prejle naredila eno veliko sranje..... popoldne sem brala zadevo o flaški na stopnicah in nato še o dudi... pa sem si rekla, da tudi jaz to poskusim.... in ker ima Žiga 4 dude, sem se domislila da damo eno dudo muci, da bo lažje spala. Žiga se je strinjal.... gremo spat on dobi drugo dudo in sem mislila da smo zaključili z debato (vmes mu že namesto dude na hodniku nastavim liziko).... nakar iz otroške kričanje, kot da ga koljejo. Šibam pogledat kaj je, pa mi začne razlagat... druga duda, druga duda..... potem začne bruhat, jokat, kričat--- vse naenkrat....

... ko mi ga čez pol ure uspe potolažit, sva morala vse dude dati na poličko, da jih vidi in obljubit sem mu morala da dude ne bo muca odnesla....tako da se že veselim nočke..... NOT!
tako da sem se odločila da bo duda pri nas še nekaj časa....
@birdy - se bom v kratkem potrudila in kaj napisala.... sam trenutno nimam veliko časa, ker si je sodelavka zlomila prst in se ji je zakompliciralo in sem že od konca marca brez nje...in delam svoje in še njeno delo, pa še konec šol. leta se bliža, zato imam še več dela kot drugače. aja kolegica je zaenkrat OK.
lp in mirno nočko vsem!