Zadnji članki

Alergije in dojenje
Če se v materini ali očetovi družini pojavljajo alergije, je velika verjetnost, da bo tudi otrok ...
Vse o dojenju

Hrana, ki pomaga pri zanositvi
Ljubezen gre skozi želodec, pravijo in dejansko že stoletja določeni vrsti hrane pripisujejo učin...
Priprave na zanositev
DARILNI PAKETI
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!

.....kamot v sredo...jutr jih grem popoldan iskat...kdaj pa se dobiva?pride še katera?....Hana je super.....no malo ji je začelo iz noska tečt....vsak dan bolj zgovorna
.....danes nisem šla ponjo v vrtec(je šel le ati) in je takoj rekla,da sem šla po
Mulo mali se je obrnu za 180stopinj (je mel glavo tam ko naj bi bile noge) in bil s kovtrom pokrit čez glavo. Me je že mal panika ampak sem vedla da je ok in da diha, res hvalabogu za angelcare ker bi če ne mene neki odpelal k si tud kovtra ne bi upala vzdignit
....bo treba mau športat spet začet po moje, čeprav mi moj vztrajno tupi k je treba najprej počitek, pol pa šport...no, bomo vidl kaj bo bol pomagalo