writing-img

RE: Malčki palčki februarčic 2009/VI.del

clock-img

28.02.2011, 11:10

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela lepe slikice tvoje princeske user posted image user posted image user posted image user posted image pa torta je tud zelo lepa user posted image

kolumbo jaz tud rabm fato user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sjmm mogoče pa ta teden najdeta kej časa za vaju seveda z Majovim dovoljenjem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 11:13

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

kolumbo.....Fato še k meni pošljiuser posted image user posted image user posted image .....še zdej ne vem kakšen okus torte ste vzeli?user posted image

urša....uživaj v kapučinuuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  česa ne jeste tiste ki ste oz. še dojite???

clock-img

28.02.2011, 11:13

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Sem uspela kuhinjo pospravit, pa juhico zakuhat. Za kosilo bomo mel kar juhico in rižoto. Žiga sem spat dala ker ga je zmatralo jutranje ustajanje in seveda pikica, Eva tud spi od pol enajstih, Nejca morm pa tud naštimat da gre mal ležat, da ne bo slučajno na bolniški.

Danes bomo najbrž kar precej sami ker more možek mal ur not prinest. No sej bomo zmogli user posted image user posted image user posted image

Jutri pa res upam da m,i rata pridt, ker se mi prav lušta ena kavica in seveda velik čvekanja user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 11:15

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavicouser posted image

clock-img

28.02.2011, 11:16

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Aja čebela pa če jem čokolado ima Eva pikice user posted image user posted image user posted image tko da se morm bremzat pri čokoladiuser posted image

clock-img

28.02.2011, 11:16

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

IZVIRNO SPOROČILO: Urša08

čebela jaz ne jem agrumov, svinjine, jedi ki napenjajo (fižol, zelje,...), oreščkov in jedi iz oreščkov (nutela je na žalost med njimi). Drugače pa po večini vse. Pijem pa vodo, čaj in kako kavicouser posted image

paradižnik ješ?

clock-img

28.02.2011, 11:21

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela ne ne jem ga še, ga mam pa počasi namen probati. Aja saj misliš surovega ane? Ker čufte v paradižnikovi omakici normalno jem, pa omako za makarončke tud.

clock-img

28.02.2011, 11:24

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otrokuuser posted image

clock-img

28.02.2011, 11:26

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

čebela je pa tako da tisto kar npr. mojmu otročku ne odgovarja lahko tvoj normalno prenese. Jaz bi ti predlagala da prve dva tedna malce bolj gledaš na to kaj ješ, potem pa počasi probavaj. In se ravnaj po otrokuuser posted image

sej bom,samo sem pri Hani toook komplicirala,da sem jedla le juho in palačinkeuser posted image ......paradajz sem pa mislila v omakah,ne svežegauser posted image

clock-img

28.02.2011, 11:30

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čebela vse omake iz paradižnika normalno jem, pa tud mleto meso v katerem je malo svinjineuser posted image Praktično lahko vse ješ. Jaz pa sploh k že prej nisem ne vem kako veliko svinjine jedla kake pečenice enkrat na leto, pa svinjska ribica tako da nič ne stradam. Od juhic, rižotk, testenin, razne omake s paradižnikom, smetano,... al pa smoke, zrezke v omaki,... ma skor ni omejitev

clock-img

28.02.2011, 11:33

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Grem kosilo skuhat, pa mal prijatelčke nafilat da bodo delal. Morm vsaj za silo stanovanje v red dat ker drugače bo koga kap ruknila če k nam prideuser posted image user posted image user posted image

clock-img

28.02.2011, 11:48

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino user posted image user posted image user posted image user posted image jupi user posted image

clock-img

28.02.2011, 11:51

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

Birdy a prideš jutri? A veš da bom očitno le potrebovala tvoj pajacek - zime noče bit konec, Eva pa rasteuser posted image user posted image user posted image  

clock-img

28.02.2011, 12:11

clock-img

birdy

pencil-img

5352

Urša, se nisva z Kolumbo nič o temle srečanju nazadnje pogovarjale in sem jo pozabila vprašat. Pa mi je tud kr mal nerodno, ker vem da ma vse zice zasedene z otroškimi sedeži in bi jih mogla ven jemat. Pa prov nerodno mi je vprašatuser posted image
Pajacek pa seveda... Če ne drugač se pa magari še pri meni oglasi. Kokrkol, mam dva tko da ti bom oba pokazala pa se odloči. Neke čudne cifre pa je tist ta večji glih en tok velik kot tist ta mali. pa še s petrušk se moram tud zmenit da ji predam.
Čeprtov bi se skor raj kje drugje dobila, jst tud rabim eno fatouser posted image  Pa se mi nič ne da...

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

clock-img

28.02.2011, 12:58

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Me je poštar presenetil z odločbo s csd - dodatek za veliko družino user posted image user posted image user posted image user posted image jupi user posted image

Super: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ta dodatek potem dobivaš vsak mesec, ali samo enkratno.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

28.02.2011, 12:58

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

čebela - ful dobre fotke. Tvoja madam je že res prava bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
urša - super,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvoj rr in kapučin. Prav je da si mal časa zase vzameš

clock-img

28.02.2011, 12:59

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

danes tolk delam, da me spet vse boli. Ponedeljek  je js pa že spet čist crknjena. danes kr vsi nekaj hočejo. No pa sej važn, da zadeva laufa.

Grem hitro kosilo skuhat - bodo res kr testenine in solata.

clock-img

28.02.2011, 13:47

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

HELOV!

Majki šlafa, Miha ima sadno malco, mami je spila ožete pomaranče...zdej grem pa skončat krompirjev golaž, morm še cmočke not zakuhat, palačinke sm nafilala s skuto in gratinirala, tak d čakajo, da se pečica ogreje....pol pa še piškotke razvalam...pa bo počasi dost za dons

popoldne pa bomo probala najti nekaj ugodnega za našga jana k so mu spet kavbojke in čevle premajhne

o, en kapučin pa ne bi bil tko slaba ideja...user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

28.02.2011, 13:50

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

čebelcv...iiiiiiiiiii, kaka pupika je tvoja hančiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...mi2 sva se tud razveselila dodatka za big family...bomo kr mau laži zadihal...sam še vseeno gre težko...ker se mesec do plačil prov po polževo vleče..dons čakamo eno nakazilo, zamujajo 90 dni...ker drgač bova šla pa tipa kr mau zmikastituser posted image ..mau za hec mau za res....se nama je nabral za ceuga jurčka položnic...no, sej počasi se daleč pride

no, zdej pa res gremuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

28.02.2011, 15:22

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

hvala za pohvale naše pupeuser posted image

urša....hvala za razlago o hraniuser posted image user posted image user posted image

sem šla v BC se malo napasit-sem vzela za Hano eno pižamico in za user posted image  enga tjulenčka za na vozičekuser posted image .....pol sva šla pa jest in po Hano v vrtecuser posted image .....zdej pa mala gleda Nodija,ati nama je za 2 uri ušel v delavnico,jaz moram pa malo pospraviti,ker dopoldan nisem nič

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 28.2.2011 15:23:07 >

clock-img

28.02.2011, 16:11

clock-img

sjmm

pencil-img

6121

ekola, piškotki pečeni, se še zadna rudna hladi d jih povaljam v sladkorni moki

oči in Jan in Majki so šli en krog po naselju pa še pri tišlarju se bodo ustavli k je mojmu za posel ene pragove delal k jih mora ju3 zmontirat

mene pa čaka gora posode...sm packala po kuhni od pol11h do zdejuser posted image

pol pa šibnemo še po janove superge

see you tonightuser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

clock-img

28.02.2011, 18:55

clock-img

Čebel@

pencil-img

16171

čer

pospravljala nisem nič-sva s Hano padle v duplote za 2 uriuser posted image user posted image user posted image .....ati je vmes zaslužil nekaj €,tko da me preveč vest ne peče ker sem zapravljalauser posted image user posted image user posted image

s Hano izpod tuša-tok uživa v čofotanju,da jo komaj spravim venuser posted image user posted image user posted image .....zdej se gremo pa rihtat za spatuser posted image

pridem še kej pogledat,če ne bo zatišjauser posted image

clock-img

28.02.2011, 19:30

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

čer.

nik šel ravno spat. Zdej pa mal časa za računalnik, sicer me čaka še malo pospravljanja po kuhinji, pa stroje je potrebno zalaufat, da bodo delali.

Sem pa danes ful utrujena, tk da se bova z mojim kr počasi spravila v postlo, pa šemal tv pogledala.........druga se mi itak ne da.

clock-img

28.02.2011, 19:43

clock-img

Urša08

pencil-img

12100

čer

Neverjetno moji  user posted image user posted image user posted image spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo user posted image user posted image user posted image je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč.

srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela?
Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpadeuser posted image . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva.

Grem pospravit pa pridem nazajuser posted image

clock-img

28.02.2011, 19:55

clock-img

petrušk_

pencil-img

1807

čer

Neverjetno moji  user posted image user posted image user posted image spijo. Ma ne pomnim kdaj se je še to naredilo user posted image user posted image user posted image je pa res da sta zgodaj vstala, Nejc nič spal vmes, Žiga pa samo 1,5 ure. No sej mi res paše tale tišina. Sem eno rundo cunj zložila, sedaj še kuhinjo mal pospravim in dnevno potem pa tuš in kavč.

srečanje - jutri MC primskovo Kranj ob 10 - vem da prideta Sjmm in kolumbo, najbrž tud Birdy, kaj pa petrušk in čebela?
Jaz pridem če bom le lahko - seveda je to odvisno od ta velikih dveh, če bo mel Nejc zjutraj vročino potem mi odpadeuser posted image . Jaz upam, da bosta oba ok in ju spakiram v vrtec. Sem že ruzačka pripravila, pa dobrote za praznovanje roj. dneva.

Grem pospravit pa pridem nazajuser posted image

jst jutr pokličem k bom točn vedla kako in kaj...načeloma pridem, sam mi ful narobe hod k bo moj glih jutr res fullllllllllllllll pozn.....pa ne vem če upam taščo tolk časa obremenjevat...bom probala....urša...te pokličem ko bom na polikliniki končala da mi poveš kolk vas pride....sm pa neke cunce zbrskala....62 brez veze da ti nosm, maš dost verjetn, ane....

petrušk_

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem