mah urša groza je res....no comment....ful mi je težko, da bi zdaj vrtec menjala, k ne vem kako bo / bi eva sprejela novo vzgojiteljico in nove otročke....sploh ne vem no....pa sj če mi nebi šla tašča tolk na živce bi jo že zdavnaj doma obdržala, tko pa je ne zna v svojem stanovanju niti 10 minutk merkat in je skoz gor v našem stanovanju in vem, da z dojenčkom ne bova imela miru niti minutko
kaj misliš za privat varstvo k jih je 6 v skupini?? pomoje bi le blo precej boljš, a???
včeraj so tud evo še ušeska zagrabla, se skoz šlata, ampak res ne grem nazaj k P stat in čakat, je moj poklical, če ji lahko dava kremico k jo je dal en mesec nazaj...pa je P na srečo reku da brez problema...naj ji dajeva 3 dni, če slučajno nebi blo boljš pa mormo pol nazaj pridt....
super, da je eva boljš...naj le tako ostane....
mene P v pon ni nič potolažu, je reku, da zj razsajajo slinavke in tako, pol bojo pa spet prehladi in naj ne pričakujem, da bo kmalu ok
pomoje jo bova res za eno leto dala v privat vrtec pa kar bo pa bo....še zate en ogromen koš

in pa
tanči....pa še za vas...naj mine čimprej, da tud vi pridete spet mal k močem, k tale zima nam je pa dala vetra vsem po spisku