Pozdravljene februarčice, po dolgem času se vam javljam, vas pa redno berem od decembra. 6.5. imam rok za drugo dete, je pa tudi ta nosečnost rizična-že od konca decembra strogo ležanje (tuš, wc) zaradi popuščanja MV, dobila inekcije za pljučka, prejšnji teden poleg še precejšnje odstopanje mer v - na UZ...Me je čisto zvilo in sem šla včeraj samoplačnišlo po drugo mnenje v Dravlje k Pušenjaku mere OK, trebušček precej odstopa v plus, naj se z ginekologinjo posvetujem o testiranju za gestacijski diabetes
. Sploh ne vem, kaj naj naredim
Ne vprašajte, kako vozimo z našim 2letnikom ob mojem strogem ležanju Sreča le, da imamo zlato varuško, ki ima malega polnih 9h, nato pa mi ga še domov pripelje
15 min preden pride dragi iz službe. Dragi pa je itak multipraktik - skrbi za malega, zame, kuha, pere, čisti
- pravi, da je zdaj očka samohranilec
. Sem sklenila, da ga kar omožim, ko bo to za nami
Drugače pa čestitke novim mamicam Kolumbo, Urša, BarbaraGS, Rebeka, Mihailo in seveda Čebel@ (se opravičujem, če sem katero izpustila) in njihovim sončkom. Naj bodo zdravi!
Katjuša - tvoja situacija me je spodbudila k pisanju. Pazi, kako se boš odločila, ker boš celo življenje predvsem ti živela s tem. Drugi ti lahko svetujejo, zadnja odločitev je TVOJA. Poznam kar nekaj zgodb, ko so ženske upoštevale željo moža in šle preko sebe in je bilo to usodno za zakon.