hejjjjj......ejjjj.....kot bi sama sebe poslušala.....
včeri me je klicala moja teta k je vzgojiteljica in sm ji povedala kako je stanje pri nas in da sumim da v vrtcu neki ni ok, ker mi je res čudn, da 14 dni doma nekašlja pol gre pa za 2 dni tja pa koj kašelj ko pr norcih....
in da sm že rekla, da je občutljiva in naj majo fino oblečeno in to, pa da se mi zdi da ne upoštevajo glih in kaj misli??? iz stališča vzgojitelja.....
je rekla nej čist ponorim, grem tja in zahtevam odgovore na vprašanja....kolk je stopinj konstantno v igralnici in jo temu primerno oblečem, če ni konstantne temp da lahko od vrtca zahtevam da to zrihtajo, da s tem zavarujejo celoskupino....
naj zahtevam, da mi pokažejo kje eva spi in preverim, da ni slučajno na prepihu, da bi to znal bit vzrok zakaj vedno po 2 dneh kašlja....
da jim izrecno povem kako naj jo oblečejo za ven ... itd....in naj si vse napišem na listek, ker me bo definitivno probala vzgojiteljca zmest ko ji kako vprašanje ne bo všeč....
tolk od mene, kar ti lahko dam nasvetov....in baje ne bom s temu nič škodovala otročku, ampak obratno, ker bojo vedle da skoz neki težim se jo bojo 100x bolj merkale.....
upam, da tud tebi uspe in se ta naš začarani krog čimprej konča.....