writing-img

RE: ime za fatnka - težka izbira

clock-img

14.02.2011, 12:30

clock-img

sobrate

pencil-img

124

vito ker ni tako pogostouser posted image

clock-img

14.02.2011, 12:42

clock-img

kristinaj

pencil-img

3311

user posted image bine

polona 5.4.2007, 55 cm 3900 g
vili 19.10.2008, 57 cm, 3910 g

bila bi neustavljiva, če bi lahko začela....

clock-img

14.02.2011, 13:57

clock-img

barni

pencil-img

1096

O hudo! Vidim, da bo res težka odločitev :)

Upam, da se bova uskladila in izbrala kako lepo. No, druga opcija je, da se rodi punčka. Za njo ni panike, je ime že zdavnaj izbrano :) Ker pa pri nas nikoli ne vprašamo za spol, moramo imeti pripravljeni obe imeni.
Malo zoprno mi je, da bi po porodu, ko babca praša kako je korenjaku ime rekla "Ne vem".

In res se opravičujem glede imena Lin in Pij. Nisem mislila nič slabega. Vsak ima svoj okus in prav res je, da so nekaterim ta imena všeč. Imam dva nečaka, ki imata taka imena, pa sem se čist navadla in sta prav luštna fantka. Samo jaz pač ne bi dala tako ime.

Hvala za vse že posredovane in še kakšnega! Ja želim pa max. 4 črke in brez šumnikov. Kompliciram, vem....

clock-img

14.02.2011, 14:38

clock-img

ZARA

pencil-img

17227

IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
sramota Zara - a ne veš kok papežev je blo Pijev? pa ziher ene 15. ccc, zgodovina šepa zgleda.. user posted image

Ja, OK, saj sem se jim opravićila. user posted image A ti veš, da sem se jst zgodovino učila v prejšnjem tisočletju? Bodimo realni.

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

clock-img

14.02.2011, 15:09

clock-img

Leti31

pencil-img

105

jaka

clock-img

14.02.2011, 15:27

clock-img

Rožica82

pencil-img

1267

Mark, Luka
predlog: Leon

clock-img

14.02.2011, 17:12

clock-img

Obiba

pencil-img

11

Izak user posted image

Happiness is a butterfly:the more you chase it,the more it will elude you.But if you turn your attention to other things,it will come and sit softly on your shoulder...

clock-img

14.02.2011, 18:38

clock-img

carbene

pencil-img

143

IZVIRNO SPOROČILO: kajalin*

Pij in Lin nista novodobni imeni,mi imamo punčko po imeni Lin in to je staro staro ime,je bil leta 79 p.n.š. papež Lin isto k Pij!Me moti,k se sploh ne pozanimate odkod imena izvirajo.

Verjetno ne leta 79 pred našim štetjem (če si to imela v mislih)? user posted image

Je pa zanimivo - tega papeža jaz do sedaj nisem poznala. Mogoče je le slovenjenje imena nekoliko nenavadno (jaz bi Lin prej povezala s slovenjenjem ženskega anglosaksonskega imena Lynn). V originalu (in tudi v angleščini) je v obliki Linus. Kar se pa pogosto sliši v anglosaksonskem svetu (na primer dvakratni Nobelov nagrajenec Linus Pauling). user posted image

clock-img

14.02.2011, 20:04

clock-img

JAPE

pencil-img

688

Izak user posted image user posted image

clock-img

14.02.2011, 20:33

clock-img

mamipikapoka

pencil-img

90

Tako, na pamet iz glave:

Alen, Beno, Cene, Jure, Nace, Rok, Svit, Tine, Urh, ...

http://www.facebook.com/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem