Dober večer .Sem spet osamljena dušica ,otroka spita ata tudi jaz,pa še ne bom ,ker mi je noč predolga od vsega premetavanja.Ne vem kaj je v luftu ampak jaz ne morem spat se kar naprej obračam.
Tako,da bom malo se šla pisateljice
.
Vikend itak prehitro minil.Malo doma ,popoldneve ,pa malo naokoli.V soboto smo bili pri eni kolegici ne daleč vstran ,kjer imajo blizu starši svojo hišo in nekaj živine.Boga krava in svinja sta bila ravno vsa prestrašena ko sta bavca vriskala in piskala ,letala sem in tja ,pa še zajčke majo ,pa kokoške sta hranla ,muce božala ,pa psa ,ma ni ,da ni.Hb imajo okol in okol hiše dovolj prostora ,da sta se natekala in nanorela.Kolegica je zraven nas zunaj skoraj zmrznila,sta imela preveč dela odzunaj ,da bi šla v hišo.Saj mao sta bila in pol sta vozila voziček od pupe.Pupo sta vrgla ven ,še košaro sta dol zmontirala in letala samo z ogrodjem.Tak,da za darilo še sprejmemo samo vozičke za punčke
.Na koncu sta bila ta fertik ,da sta zaspala po kratkem postopku.
Naj še samo omenim kaj sta mi delala v soboto dopoldan.Jaz pripravljam za kosilo omako iz lisičk ,ker je babi rekla to moraš probat.In sem se seveda lotla na kar sem tak not padla v to okušanje in dodajanje sestavin ,da se nisem sekirala ko sta hodla sem ,pa tja po spodnji etaži se igrala in tak. Na kar se Tomaž začne iz srca smejat in meni seveda takoj klikeri začnejo funkcionirat to pomeni alarem
.Grem pogledat kaj dogaja in onadva točita vodo v teniske ,ki jih imata za doma in nosita tisto vodo iz enega prostora v dugega in izlivata vodo na pod.Ko pridem izza ovinka me je skor kap.Resnično saj nisem vedla al bi popi*dla al bi se režala
.V glavnem dela mi ne zmanjka.Na koncu se lotim še sesanja ,ker sta mi predtem že čebulo lupla.Evo končam opet čebulni olupi po tleh.Res včasih sploh ne vem od kod se jima jemlje.Tak,da ,če rabite koga za lupanje čebule evo imam dva prostovoljca.V čem je finta ,pitaj boga
.
Danes počeli tudi svega i svašta ampak bolj razumno vse skupaj
.
Sta ,pa vsak dan spala tri urce popoldan tak,da včeraj sem z njima hrgolila danes sem ,pa kuhinjo mogla v red spravit,pa kuhat zraven.Sem mojmu rekla ,da bi lahko on kuho,da bi lahko jaz spala ,pa so bili samo čudni pogledi.Ma saj kuha še ni problem samo kaj ko je bilo posode še cela gora ,to,pa me ubija.No nakar sem bila ,pa tak jezna ,da sem iz včeraj naretega domačega sira danes naredila še sirov zavitek.Maladva sta se skor razpočla ,sta vso kosilo pojedla ,pa še sladico
.No take imamo pri nas.Pa točenje vode iz pipe je postalo in pri nas.