writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

14.07.2011, 10:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Kako pa je ime tej babici?

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam. user posted image

Bom svakinjo vrašala, ker mi je ona zrihtala cifro... Samo če se ne motim je imela dva imena.

Čuj kako pa je tvoji "vezi" ime. Ker če se ne motim je glavna sestra bila od moje kolegica mama. user posted image No, vsaj na spletni strani od UKCja je bila napisana...

clock-img

14.07.2011, 10:34

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

PRVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Tulipan, rabim teeeee. Javi seuser posted image

clock-img

14.07.2011, 10:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čuj moj je dobil tudi bon za kopanje,masaža,sauna v biotermah tak,da daj mu ,pa naj se greta onadva masirat ,ker sta res izmučena od družinskega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:40

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Mimogrede jutri baje lahko grem na piruser posted image .Upam,da nebo kaih preobratov user posted image .

clock-img

14.07.2011, 10:40

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Čuj moj je dobil tudi bon za kopanje,masaža,sauna v biotermah tak,da daj mu ,pa naj se greta onadva masirat ,ker sta res izmučena od družinskega življenjauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmejeno, midve pa se bove zunaj dalje življensko življene igrali user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:41

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Nič fajn se imejte jaz grem izležavat .Imamo spet nočne žurke tak,da imam probleme s koncentracijouser posted image user posted image .

clock-img

14.07.2011, 10:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Mimogrede jutri baje lahko grem na piruser posted image .Upam,da nebo kaih preobratov user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Jupijej!

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klanjam se gospodu možu user posted image user posted image user posted image user posted image

FELIX jutri boš imela kompletne Mariborčanke tam. To pa je res čast, tak da vzemi fotoaparat cuj, ker to ni kuj tak user posted image user posted image

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nič fajn se imejte jaz grem izležavat .Imamo spet nočne žurke tak,da imam probleme s koncentracijouser posted image user posted image .

user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:43

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ma kira kake veze v kaki avto trgovini? Rabim akumolator za mojga Twingota-bingota user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:43

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zmejeno, midve pa se bove zunaj dalje življensko življene igrali user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image evo,pa sem se mogla do solz nasmejatuser posted image

clock-img

14.07.2011, 10:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image

Prijetno izležavanje želim.

clock-img

14.07.2011, 10:44

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ma kira kake veze v kaki avto trgovini? Rabim akumolator za mojga Twingota-bingota user posted image

Ne, nažalost. Kliči Avtoroma, Miklavž! Drugače pa Tulipan ja.

clock-img

14.07.2011, 10:45

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Na vsaki črpalki dobiš ,pa še strici ti pomagajo.Nič bat.

clock-img

14.07.2011, 10:45

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klanjam se gospodu možu user posted image user posted image user posted image user posted image

FELIX jutri boš imela kompletne Mariborčanke tam. To pa je res čast, tak da vzemi fotoaparat cuj, ker to ni kuj tak user posted image user posted image

Jaaaa, kaj pa MČ je še na dopustu?

clock-img

14.07.2011, 10:46

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Hahahhaha, verjetno jo bolj zaradi cene zanima. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:46

clock-img

trezika

pencil-img

3981

dan!

Kje se že jutri dobimo? Sem pozabila za kaj ste se potem odločile, nazaj pa si me ne da it iskat??? user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:47

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image Upam, da ne...Ker tokrat me je pa že sedaj strah. Prvič nisem vedela kaj je to strah it rodit.

Kako pa je ime tej babici?

Ej, ne vem več...se mi zdi da je tako smešno ime imela... user posted image sam nisem ziher, al pa je mela dva imena user posted image user posted image Nekaj je... user posted image

Škoda, če se slučajno spomniš, pa se priporočam. user posted image

Bom svakinjo vrašala, ker mi je ona zrihtala cifro... Samo če se ne motim je imela dva imena.

Čuj kako pa je tvoji "vezi" ime. Ker če se ne motim je glavna sestra bila od moje kolegica mama. user posted image No, vsaj na spletni strani od UKCja je bila napisana...

Danijela je. Ena pa je baje Rozemarie Franc. Če je to smešno ime...meni je. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:48

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

P so 3-kraat dražji. Saj pa te upam,da moj ata zna tud menjat. Jutri moram tak pelat avtek k vulkanizerju, da mi menjajo ventilček. Spušča user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dan!

Kje se že jutri dobimo? Sem pozabila za kaj ste se potem odločile, nazaj pa si me ne da it iskat??? user posted image user posted image

Hotel Betnava, Trezika.

clock-img

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Danijela je. Ena pa je baje Rozemarie Franc. Če je to smešno ime...meni je. user posted image user posted image user posted image

Ja, ja to je ona. user posted image Meni je tudi, smešno user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:49

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Samo Tasa, nisem še slišala, da bi komu pri skoraj 40 stopinjah crkno akomulator. Pa sorry...moram. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 10:50

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Aha, vidim da so se malo spremenili. Ni od kolegice mama več...Sem mal na spletni strani od UKCja pogledla.. 

clock-img

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Nahajate se:
Forum > [Otrok] > Čvekamo o naših otrocih > RE: Marčevke 2009 - 3.del

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dan!

Hotel Betnava, Trezika.

hvala

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, ja to je ona. user posted image Meni je tudi, smešno user posted image

Aha, njo hvalijo ja. Jaz sem imela pa neko Andrejo al kak že user posted image (ta je bila čisto na koncu, ker sem tak 3 smene skozi dala, pa sem jih imela več)...Pa mi je bila fajna ta moja a nikjer ne najdem priimka.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem