writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

14.07.2011, 11:03

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Jaaaaa, seveda!user posted image   Vidiš, kaj jaz vse vem, ne? Se vidi, da sem vozla Jugota in Ax-a, ne? D. pa Lado. user posted image Se marskikaj naučiš...

user posted image user posted image user posted image kapo dol...
hvala hvala, plačam jutri kavico user posted image user posted image

eh....p.s. je ne pijem user posted image

Vem ja user posted image user posted image user posted image
Vem da kakao piješ in Cokto user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:04

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zdaj pa sem že kičasta user posted image  user posted image  

clock-img

14.07.2011, 11:04

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Jaaaaa, seveda!user posted image   Vidiš, kaj jaz vse vem, ne? Se vidi, da sem vozla Jugota in Ax-a, ne? D. pa Lado. user posted image Se marskikaj naučiš...

user posted image user posted image user posted image kapo dol...
hvala hvala, plačam jutri kavico user posted image user posted image

eh....p.s. je ne pijem user posted image

Vem ja user posted image user posted image user posted image
Vem da kakao piješ in Cokto user posted image

Cocte trenutno ne pijem, ker ima mehurčke pa jih sedaj kao naj ne bi. user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro je, si sama pogruntala. user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, te pa kakao in vodo z okusom. user posted image user posted image

p.s. zdaj pa si nehe zmišljevat da še tega ne piješ, ker nimam več idej user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:06

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Dobro je, si sama pogruntala. user posted image

user posted image user posted image si mi fauš, ha? Kaj ti te eno stran prepustim al kaj? user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:08

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

GREMO V NOV BOJ !!!!!!

prišla je... user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:09

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

p.s. zdaj pa si nehe zmišljevat da še tega ne piješ, ker nimam več idej user posted image

Vse to pijem...najraje pa Donat iz nahrbtnika, ker ga v gostilnah nimajo.

clock-img

14.07.2011, 11:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

GREMO V NOV BOJ !!!!!!

Tak se govori. Lepo si izračunaj ovulacijo, sama bosta in imela bosta časa na pretek. user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:24

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

GREMO V NOV BOJ !!!!!!

Tak se govori. Lepo si izračunaj ovulacijo, sama bosta in imela bosta časa na pretek. user posted image user posted image user posted image

user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:25

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

http://www.rts.si/zlata-maturanka.html poglejte, to je ženska pri katerismo me imele učenje risanja na tex z Ano user posted image user posted image

BRAVO Nataša!!

clock-img

14.07.2011, 11:26

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Vse to pijem...najraje pa Donat iz nahrbtnika, ker ga v gostilnah nimajo.

user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 11:57

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

tasa spala sem, ker ponoči nisem.user posted image  Sem te klicala nazaj, pa nič, sem pa zdaj videla, kaj rabiš. Mogoče pa je alternator? Tudi jaz sem vozila jugeca, ax-a, katrco in podobne stroje!user posted image  V glavnem, če rabiš, bom poklicala in vprašala za ceno, ti pa primerjaj!

clock-img

14.07.2011, 12:04

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Babica: jaz sem imela pri Lii Matejo, full fajna, nežna, razumevajoča, ampak ko pride ta hudi del, rabiš malo bolj odločno roko. Pri Luki sem imela Barbaro, če bi imela še 5 otrok, bi na kolenih prosila za njo. Fenomenalna! Osebje pravi, da če bi šle rodit, bi želele njo pri porodu. Ne vem priimk, ima rdeče lase in okoli 30 let. Prijazna, ustrežljiva, ob pravem času na pravem mestu, ko gre zares, pa niti trzne ne in te vodi skozi porod tako, da se ti zdi, da bo ona rodila. Pa ćuva presredek!!!!!!!user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:11

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Pa še Liine izjave: babi, skregaj dedija! zakaj? ker mi je fintauser posted image , da skregaš takega velikega!user posted image user posted image
Mamica, jaz mam pri babici prijatelja Adrijana, ki je še otročjiuser posted image , pa ga vse naučim, bom Luko tudi, ne rabiš ga ti!user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:13

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Mogoče, da je 5. bolezen, ne vem, čeprav se mi vedno bolj zdi, da je res vročinski osip, ker, ko (če!!!) zaspi in se zbudi, ima pikice, ko pa se igrava, oz. je aktiven, pa ima že ogromne fleke - skupek več pikic. Grozno zgleda, res! Pa ne vem kdaj to izgine.user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:21

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Mimogrede jutri baje lahko grem na piruser posted image .Upam,da nebo kaih preobratov user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image klanjam se gospodu možu user posted image user posted image user posted image user posted image

FELIX jutri boš imela kompletne Mariborčanke tam. To pa je res čast, tak da vzemi fotoaparat cuj, ker to ni kuj tak user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uau, zdej bom pa važna user posted image Definitivno prinesem fotoaparat user posted image

Persida, potem bi se pa res prištulila k vam user posted image Persida me je namreč povabila, da prespim pri njih in ker imam še vedno možnost odpovedati hotel, bom to z veseljem naredila user posted image Tako da tudi nismo več vezane na Betnavo, če imate kako željo za srečanje kje drugje, je meni popolnoma vseeno, se vam prilagajam user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

GREMO V NOV BOJ !!!!!!

bosta pa še en mesec romantična user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

http://www.rts.si/zlata-maturanka.html poglejte, to je ženska pri katerismo me imele učenje risanja na tex z Ano user posted image user posted image

BRAVO Nataša!!

user posted image user posted image user posted image uau, fenomen user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

felix7

pencil-img

6099

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Pa še Liine izjave: babi, skregaj dedija! zakaj? ker mi je fintauser posted image , da skregaš takega velikega!user posted image user posted image
Mamica, jaz mam pri babici prijatelja Adrijana, ki je še otročjiuser posted image , pa ga vse naučim, bom Luko tudi, ne rabiš ga ti!user posted image

user posted image user posted image user posted image joj, kakšni čebljavčki user posted image mi se pa po svoje trudimo, sej jest ga več ali manj zastopim user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:22

clock-img

felix7

pencil-img

6099

Tulipan - tvoj ticker pravi, da si spet noseča user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:32

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: felix7

Tulipan - tvoj ticker pravi, da si spet noseča user posted image

user posted image user posted image in ti nil ne poveš. Ti, ti Tulipan user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:33

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Grem pod tuš pa veselo na šiht. Jupi jej user posted image kak mi niiiii

Se vidimo jutriiii, če bom mela čas pa še kaj pišem jutri ;)

clock-img

14.07.2011, 12:42

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Trezika, zizike si si že pospravla? user posted image  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jap user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ta izjava je že šla v njen dnevnik user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.07.2011, 12:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image asica

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem