writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

30.08.2011, 22:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? user posted image  user posted image  user posted image Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne?user posted image  user posted image  

clock-img

30.08.2011, 22:44

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

thank you, thank you user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

30.08.2011, 22:57

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Nič, zdaj pa grem spat. Je prišel dragi iz drinka...

Nočko :) 

user posted image

clock-img

31.08.2011, 01:06

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

NOČKO !!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil PERSIDA -- 31.8.2011 1:08:26 >

clock-img

31.08.2011, 08:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Evo, Lia spi, Luka se je vmes zbudil, popolnoma goreč, zgleda, da je od Lie fasal. Pol žličke Calpola, pa da vidimo, kaj bo zjutraj. Grrrr. Pa je rekla danes P, da ima levi mandelj malo gnojni.user posted image  Upam, da ne bo zdaj tak do marca s temi boleznimi, ker joj prejoj, res nisem navajena.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da bo noč čim bolj mirna!

user posted image user posted image user posted image Kako je danes z njim?

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

user posted image user posted image user posted image Pa sem ti rekla v nedeljo!user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja, saj jaz sem tud jo 2-krat poslala gor, ker se mi je mal dost zdelo user posted image ko pa sem jaz gor stopla pa sem še hitreje dol stopla... in dokler ne grem nič dolj ne stopim več gor. Čeprav sem šla kar 5kg dol od nazadnje ko sem se vagala. user posted image  user posted image  

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana?

clock-img

31.08.2011, 08:17

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro!user posted image

Samo še 3 dni!user posted image user posted image user posted image Al pa dva, ker petek tak ne štejem, ko pridem le za 2 uri delati, potem pa h G in na morjeeee!  Gremo že kar v petek popoldan, da imamo potem celo soboto pred nami.user posted image

clock-img

31.08.2011, 08:18

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Danes grem na CSD rihtati papirje, pa da vidimo koliko bom zrihtala. 

clock-img

31.08.2011, 08:19

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Persida, ti pa si samo lahko noč prišla zaželeti, to pa res ni v tvoji navadi.user posted image Verjetno si imela tehten razlog za to.

clock-img

31.08.2011, 08:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.user posted image

clock-img

31.08.2011, 08:41

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image

bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo,

Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav. user posted image

clock-img

31.08.2011, 09:02

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Najaa- je danes kaj manj megle?user posted image

clock-img

31.08.2011, 09:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

clock-img

31.08.2011, 09:29

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Manj manj. Ma včeri sem bla neki zanič, verjetno ker bom tardečo dobla pa imam pms, že cel teden. user posted image
Kokica, kaj že papirje oddajaš? user posted image aaaa kak gre hitro... user posted image user posted image Zelo zelo zelo uživajte na morju, spočij si, naj te razvajata tvoja dva fanta... kmalu kmalu boste dobili družbo in drugo leto bo že ful pestro na morju haha, a si predstavljaš? Punčica bo stara dobre pol leta in več, takrat bo že sedela, vse ji bo zanimivo... ej pravi čas si zbrala za rodit! user posted image user posted image user posted image

Ja, je treba počasi začeti urejati papirje, ker me drug teden ne bo doma, potem pa bo že skoraj 1 mesec do PDP in da me spet kaj ne preseneti.user posted image

Ja, točno vem, kako bo drugo leto, ker je sorodnica rodila lani oktobra in lahko lepo spremjam kako bomo mi "uživali" drugo leto. Pa pri njej je to šele 1. otrok, jaz pa bom imela še enega triletnika (3,5)  zraven. user posted image Pa saj bo, lepo sproti in počasi. Pustimo času čas.  Sem že rekla, da v tej porodniški bom pa bolj uživala kot v prejšnji. Prvič že zato, ker nekako vem kaj me čaka, drugič pa vem, da ne bom toliko "komplicirala", se bom bolj predala toku, gospodinjstvo ne bo na 2. mestu (za otrokom), kuhala ne bom vsak dan, ker se bom posluževala drugih uslug,...user posted image

clock-img

31.08.2011, 09:50

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tulipan ... ti,ti zakaj pa niste šle cvetov nabirat? user posted image  user posted image  user posted image Sta cvetove raje v Šparu kuple a ne?user posted image  user posted image  

Ker v Lidlu jih ni!!user posted image user posted image user posted image

Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!!

clock-img

31.08.2011, 09:56

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Eh, toti RR meni resno nekaj nagaja. Mogočr bi morala nick spremenit iz Tulipan v Kostanj, al kaj je narobe?user posted image

No, pa dober dan!user posted image

Luka, hmmmm, ne vem, vročine nima, celo noč itak bujenje, zdaj zjutraj samo na rokah, sem se kar spomnila, kak mi je bilo, ko je bila Lia dojenčica, ko je hotla bit skoz na rokah.user posted image

clock-img

31.08.2011, 09:59

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Ma ja, jaz sem bila kar začudena. Vagala sem jo pa zato, ker ima T.-jeva sodelavka isto staro hčerko z merami: 92cm, 21kg!!!!!!!!!!!! In on meni reče, da je malecka debela. Pa sem rekla, da se je sigurno zmotil, jo je drugi dan spet vprašal. Prav si je zapomnil in ja, verjamem, da je konkretna.

user posted image user posted image user posted image  za -5kg! Piflarka!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image Pa daj, kaj je to možno? Veš, kakšna mora biti, revica! Imajo v genih al je kaj bolana?

Pojma nimam, ne poznam, nisem vprašala. Res revica, ja.

clock-img

31.08.2011, 10:01

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

No, pa še Tuševe karte, ki mi manjkajo:

2 12 14 16 23 35 45 47 59 62 93 94 103 104 108 110 113 124 141 142

Imam 14,23,45,110,124. Napiši mi naslov, če hočeš, da ti jih pošljem.user posted image

Danes sem še tri zraven dobila. Šparaj jih, bom malo še počakala, ker teh Tuševih res ogromno dobim. Če pa bo panika na koncu, pa se toplo priporočam.user posted image

clock-img

31.08.2011, 10:02

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Tulipan pazi, raje jo s sabo vzemi. Po mojih izkušnjah imata Lidl in Hofer malo večje št. Tija ima recimo zdej 29 te superge, ki jih je prerastla, a v Hoferju smo vzeli ravno tako 29. Pred dvema letoma sem ji vzela v Lidlu ene sandale njeno velikost, pa so ji bile ful prevelike. 

OK, hvala za info. Bova pa morali po vrtcu šibnit, če še sploh kaj bo.user posted image

bo že, samo če bodo cifre... Upam, da bodo,

Ma jaz mam srečo in vedno kaj ostane, sploh hofer da še par dni kasneje kaj ven. No v pon smo šli mi tud šele popoldan po čevlje, pa jih je bilo še cel kup. Tulipan je pa tud varianta, da kupiš 2 številki, neseš domov da proba in pol neseš nazaj tisto, ki ni prav. user posted image

Dobra ideja!user posted image

clock-img

31.08.2011, 10:15

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

user posted image user posted image user posted image Pa sem ti rekla v nedeljo!user posted image

user posted image

clock-img

31.08.2011, 10:16

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)

clock-img

31.08.2011, 10:19

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Ker v Lidlu jih ni!!user posted image user posted image user posted image

Čuj, sem se spomnila nekaj. Če boš vedela. Liker. Kavni. Pravzaprav latte caffe menda. Je rekla ena, da ga je dobila za darilo, pa piše, da je Lidl uvoznik. Taka ozka flaša. Nisem ga še kje videla. Poznaš? Aja, fantastičen!!!

Poznam ja. In ima prav, res je v Lidlu ja.
Jaz prisegam na čokoladni liker iz Hoferja, ne rgem čez njega user posted image user posted image

clock-img

31.08.2011, 10:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

To pa res ja, pa še vročine nebo več in bo v P znosno :)

Upam, da res!

clock-img

31.08.2011, 10:23

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Pa dober dan!
Midve auf že od 7.15. Očitno se na vrtec pripravlja user posted image , sma imele že babi in dedija na kavici, zdaj pa čakama teto Persido in bauca. Gremo malo v Ljubljano pogledat, kaj delajo. Moramo še zadnji dan počitnic izkoristit user posted image

Aja, za Galiča pa sem jaz v nedeljo, ker ob sobotah na žalost delam user posted image

user posted image user posted image kak sem jezna na ta Hoferjev grad. Že 2 luknjica ob teh varih al šivih ali kj pač majo user posted image user posted image Najraje bi jim ga nazaj nesla ej, ker to pa ni normlalno da v slabih 2 mesecih pokne. oram kolegico poklicat n vprašat če lahko nazaj prinesem, ker mi je brezveze. 30€ pa tud ni tak malo....user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem