writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

09.03.2011, 11:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

Jaz tudi user posted image ...trezika kaj imaš dopust?

aber naturlich user posted image user posted image user posted image

jap, imam dopust...študijskega...se učim za strokovnega.... pa mi je iz dneva v dan bolj hudo zraven vsega tegauser posted image

Eh, daj nehaj no, pa saj to ni nič takega. user posted image Uuuu, kje so časi. user posted image Saj bo. Malo dudlanja zakonodaje pač. Kaj za naprej že kaj veš, kje boš delala?

clock-img

09.03.2011, 12:36

clock-img

trezika

pencil-img

3981

PERSIDA zdaj ko bo lepše vreme se pa lahko spet kdaj zmenimo pa na Ptuj na igrala vletimo user posted image  

jap, imam dopust...študijskega...se učim za strokovnega.... pa mi je iz dneva v dan bolj hudo zraven vsega tegauser posted image

Eh, daj nehaj no, pa saj to ni nič takega. user posted image Uuuu, kje so časi. user posted image Saj bo. Malo dudlanja zakonodaje pač. Kaj za naprej že kaj veš, kje boš delala?

iz tvojih ust v božja ušesa  user posted image

ne, nič še ne vem...po (upam, da uspešno opravljenem) strokovnem začnem bolj intenzivno iskat, pa bomo videli...

clock-img

09.03.2011, 12:58

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

ne, nič še ne vem...po (upam, da uspešno opravljenem) strokovnem začnem bolj intenzivno iskat, pa bomo videli...

Otroke delat user posted image user posted image user posted image .trezika držim pesti,da čimprej kaj najdeš.

clock-img

09.03.2011, 12:59

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

In ja komaj čakam ,da pridemo spet na moj  Ptuj.Če bodo takšni dnevi se moramo kar hitro skup zbumbat ,ker kaj veš kaj nam vreme prinese.

clock-img

09.03.2011, 13:01

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Čakam ,da se princa zbudita ,da grem z njima na zdravniškega ,baje morata tja prit ,pa blato dat.Tak,da grem danes malo bolj pozno na šiht.Itak,da mi ni.

Moram si v kratkem kak dan dopusta vzet ,da dan v celoti izkoristimo.

clock-img

09.03.2011, 13:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Otroke delat user posted image user posted image user posted image .trezika držim pesti,da čimprej kaj najdeš.

Me too!!!!user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 13:23

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čakam ,da se princa zbudita ,da grem z njima na zdravniškega ,baje morata tja prit ,pa blato dat.Tak,da grem danes malo bolj pozno na šiht.Itak,da mi ni.

Fajn zrihtajte.user posted image

clock-img

09.03.2011, 17:59

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Fajn zrihtajte.user posted image

podpis!

clock-img

09.03.2011, 18:05

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Persida, nekaj ne razumem! Zakaj pa bi se ozirala na vzgojiteljico glede ure, madona pa saj to je njena služba in ti vrtec pošteno plačuješ. user posted image

Ja, točno.
Kaj pa če bi v službi mogla it? Zato je tam,...

clock-img

09.03.2011, 20:33

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Čer... je kera tu? 

clock-img

09.03.2011, 20:35

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer... je kera tu? 

Čer. Kako je lepo videt Marčevke 2009 čist na vrhu user posted image

Kako si?

clock-img

09.03.2011, 20:51

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Čer... je kera tu? 

Čer. Kako je lepo videt Marčevke 2009 čist na vrhu user posted image

Kako si?

eh, dec me je razkuru. user posted image user posted image user posted image

Pa ti?

clock-img

09.03.2011, 20:58

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Čer!

Jaz sem tudi tuuuu!user posted image

clock-img

09.03.2011, 20:59

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Se bašem z kremšnito, ker imam OH dan. user posted image user posted image user posted image Bo katera malo?

clock-img

09.03.2011, 21:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Se bašem z kremšnito, ker imam OH dan. user posted image user posted image user posted image Bo katera malo?

A-a hvala. Sem glih pojedla jogurt Fantasia, ampak men se nikakor ni prikazal noben fant v sp. hlačah, kot v reklami. Očitno nimam prave fantazije user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:13

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Evo, jaz pa imam ta avtek nagledan

user posted image

Upam, da mi ga spet ne prodajo, preden bo mi Tomaž poklical zanj.

clock-img

09.03.2011, 21:15

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

A-a hvala. Sem glih pojedla jogurt Fantasia, ampak men se nikakor ni prikazal noben fant v sp. hlačah, kot v reklami. Očitno nimam prave fantazije user posted image user posted image user posted image

ČAkaj, še čakaj. Mogoče še pride (T. iz kopalnice)!!! user posted image

Kako si?

Upam, da nam to soboto rata!user posted image
Bom kar user posted image user posted image user posted image user posted image vrgla v  vse smeri.user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:16

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Evo, jaz pa imam ta avtek nagledan

user posted image

Upam, da mi ga spet ne prodajo, preden bo mi Tomaž poklical zanj.

Uuuuu, je lep, zelo ohranjen, pa frajerka bo imela šibedah. Ti si ga kar privošči, si ga zaslužiš! Pa ne čakaj, da T. pokliče, saj pa se znaš sama zmeniti. Še bolj sladki bodo, potem pa se tam samo s T. pojaviš in bodo popadali. user posted image Taktika pač.

clock-img

09.03.2011, 21:18

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja, veš moj kolega je med glavnimi v Renault Pušnik v B., pa če te kaj zanima ali če imajo pri njih kaki avtek zate, komot vprašaj. Ga bom vprašala. 

clock-img

09.03.2011, 21:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Kokica, veš da šibedaha sloh vidla nisem user posted image  user posted image HVALA, upam, da ni mislo da je to klima?? user posted image  user posted image
Saj bom jutri stvari vzela v sboje roke in poklicala user posted image

Saj jih imam e kar nekaj, sam ta mi je ful lepi. Moram vpraša kak je s servisi ipd. Ker če ga ni imel, pol je cena tolk nižja. Ne dam se, user posted image

Ja, tudi jaz upam da v soboto rata, ker Lija v vrtcu vsem povedal da gre pihat svečke. user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:20

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Aja, veš moj kolega je med glavnimi v Renault Pušnik v B., pa če te kaj zanima ali če imajo pri njih kaki avtek zate, komot vprašaj. Ga bom vprašala. 

Aja, samo jaz bm stare gledam, ni € za tanove user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:24

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ti pa si ena faca, Tasika!user posted image user posted image user posted image Ne, te bi pisalo, da ima naravno klimo. user posted image user posted image user posted image Kaj te zanima, če ima glavni servis narejen (jermeni pa to)? Na koliko km pa se dela? In koliko km ima avto? To boš izvedela (resnico) le, če ima avto servisno knjigo in je bil servisiran pri pooblaščenem serviserju, drugače te lahko nategnejo. user posted image Edino, če kakega mehanika zraven vzameš in bi lahko na licu mesta to pogledal, kar dvomim, ker je kaj nekaj šraufanja, da se pride do jermena. Vprašaj ti mene, mehanika! user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:25

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Aja, samo jaz bm stare gledam, ni € za tanove user posted image

Ne, saj vem, saj prodajajo rabljene tudi. user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:26

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj te Najaa je šla s svojim v posteljo probleme zglihati? user posted image user posted image user posted image

clock-img

09.03.2011, 21:30

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Kaj te Najaa je šla s svojim v posteljo probleme zglihati? user posted image user posted image user posted image

Niti pod razno! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem