writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

23.03.2011, 07:21

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Najaa si bolje? user posted image

sem ja, zrak in sonček pomagata. user posted image

Me veseli! user posted image

clock-img

23.03.2011, 07:22

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Dobro jutro.user posted image

Valentin se je danes spet tako hitro zbudil, da sem ga kar oblekla in peljala v vrtec. Glede na to, da sem sedaj že v službi, bom lahko šla prej domov (to sem sedaj na novo pridobila), ko bo še sonček. user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 08:02

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Trezika, nekaj me zanima za nedeljo...kaj bomo v tistem velikem prostoru, kjer so vsa igrala ali v kakšni posebni sobi, ki jih imajo vzadaj?

ne, ne bomo tam ko so igrala...Maja je rekla, da je rezervirala eno posebej sobo...samo po moje pa kasneje vseeno lahko gremo tja...

clock-img

23.03.2011, 08:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

Trezika, nekaj me zanima za nedeljo...kaj bomo v tistem velikem prostoru, kjer so vsa igrala ali v kakšni posebni sobi, ki jih imajo vzadaj?

ne, ne bomo tam ko so igrala...Maja je rekla, da je rezervirala eno posebej sobo...samo po moje pa kasneje vseeno lahko gremo tja...

torej načeloma smo pri igralih, pa kasneje v sobi? Ker jaz vem, da bom samo skakala za Valentinom, ker njemu tiste žogice tam več niso dovolj....zato sprašujem...meni bi osebno pasalo, da smo v posebej sobi...user posted image

clock-img

23.03.2011, 08:15

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Dober dan.
Zbudili smo se v nov PIKČAST dan!user posted image Tija jih je dobila, vodene koze! Ja, vesela sem, da se rešimo tega. Sem jo misla oblečt za v vrtec, pa gledam in gledam kaj so te pike in ja, vedno več jih je. user posted image Tak da veselica doma se nadaljuje z obema puncama, jutri pa ima Nika P kontrolo in se bo šla še Tija pokazat.

clock-img

23.03.2011, 08:17

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

user posted image user posted image user posted image user posted image za vodene koze. Pa ste jih le dočakali! Koliko časa je sedaj minilo od Nikinega začetka?

clock-img

23.03.2011, 08:23

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Točno 2 tedna. user posted image Upam sam, da Tija ne bo imela tak hude oblike.

clock-img

23.03.2011, 08:31

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Točno 2 tedna. user posted image Upam sam, da Tija ne bo imela tak hude oblike.

Aha. user posted image user posted image user posted image , da ne bo ta huda.user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:07

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Dobro jutro!user posted image
Najaa mislila sem finančno glede oblačil in obutve za dve, ker meni je že pri eni slabo, no, saj drugo leto bo pa za dva potrebno...
user posted image user posted image user posted image  super za kozice in user posted image user posted image user posted image  da bodo v čim lažji obliki!  Kaka faca si mi, da se veseliš tega, hahah... saj razumem, ampak mi je vseeno smešno!user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:08

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Kokica toliko si dobila zaradi napredovanja al si imela kak poskok v letih delovne dobe? Frajerka, ni kaj!!user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:10

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Kokica toliko si dobila zaradi napredovanja al si imela kak poskok v letih delovne dobe? Frajerka, ni kaj!!user posted image

Ja! user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:30

clock-img

trezika

pencil-img

3981

torej načeloma smo pri igralih, pa kasneje v sobi? Ker jaz vem, da bom samo skakala za Valentinom, ker njemu tiste žogice tam več niso dovolj....zato sprašujem...meni bi osebno pasalo, da smo v posebej sobi...user posted image

ne, ne, saj smo v posebej sobi ker drugače bi tako vse samo okol letale user posted image če pa bi imela kasneje katera kakšno ekstra željo, pa bi lahko šli tudi na igrala...

clock-img

23.03.2011, 09:31

clock-img

trezika

pencil-img

3981

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Ja! user posted image

kul  user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:32

clock-img

trezika

pencil-img

3981

jaz pa sn bla zdaj na eni taki fajn rekreaciji...je ful pasalo.... zdaj pa pod tuš, potem pa za knjige... 

clock-img

23.03.2011, 09:38

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Kokica ti si hujše kot predsednik kaj dopusta mašuser posted image .Da sem ti fauš dopusta itak ne rabim razlagat neuser posted image

Sem ti hotela že nekaj povedat ,pa ti bom zdaj .Dosegla si res velik cilj v svoji karieri sedaj ,pa mislim ,da je čas za novega člana in počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo resno mislimuser posted image .

clock-img

23.03.2011, 09:39

clock-img

PERSIDA

pencil-img

4420

Ja pa še lep dan želim vsem .Mene čaka glancanje tak da moram šibat.Moram se držat urnika ,no danes že zamujam 40minut user posted image .

clock-img

23.03.2011, 09:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

ne, ne, saj smo v posebej sobi ker drugače bi tako vse samo okol letale user posted image če pa bi imela kasneje katera kakšno ekstra željo, pa bi lahko šli tudi na igrala...

Aja, te pa super...in v tej sobi so tudi kaka igrala verjetno, ne? Da se malo zamotijo!

clock-img

23.03.2011, 09:41

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

jaz pa sn bla zdaj na eni taki fajn rekreaciji...je ful pasalo.... zdaj pa pod tuš, potem pa za knjige... 

user posted image user posted image user posted image user posted image

Kako sestra?

clock-img

23.03.2011, 09:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica ti si hujše kot predsednik kaj dopusta mašuser posted image .Da sem ti fauš dopusta itak ne rabim razlagat neuser posted image

Sem ti hotela že nekaj povedat ,pa ti bom zdaj .Dosegla si res velik cilj v svoji karieri sedaj ,pa mislim ,da je čas za novega člana in počitekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Samo resno mislimuser posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 09:42

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Ja pa še lep dan želim vsem .Mene čaka glancanje tak da moram šibat.Moram se držat urnika ,no danes že zamujam 40minut user posted image .

user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 10:44

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Kako sestra?

veeeeeeeliiiiiiiiiiiko bolje user posted image user posted image
zadnjič je mami do konca dekl dvignila, pa ji je cote spakirala v kufer in ga pred vrata postavla...pa je mala videla, da mati resno misli...sta meli potem en dooooolg pogovor, pa veliko joka in solz je blo vmes, je mati zvedela kar ene par stvari, o katerih se ji ni sanjalo... pa je obljubila, da se bo spravila v red... sobo si je že zglancala tako da se baje sveti, šla je k frizerju po novo frizuro, pa laufat je začela (od vsega alkohola in bogsigavedi česa še se je namreč grdo zredila)...  tako da mislim da bo počasi...

clock-img

23.03.2011, 10:45

clock-img

trezika

pencil-img

3981

se strinjam user posted image

clock-img

23.03.2011, 10:55

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kako sestra?

zadnjič je mami do konca dekl dvignila, pa ji je cote spakirala v kufer in ga pred vrata postavla...pa je mala videla, da mati resno misli...sta meli potem en dooooolg pogovor, pa veliko joka in solz je blo vmes, je mati zvedela kar ene par stvari, o katerih se ji ni sanjalo... pa je obljubila, da se bo spravila v red... sobo si je že zglancala tako da se baje sveti, šla je k frizerju po novo frizuro, pa laufat je začela (od vsega alkohola in bogsigavedi česa še se je namreč grdo zredila)...  tako da mislim da bo počasi...

Uuuu, to je res čudovita novica!!!! Držim pesti še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

23.03.2011, 10:56

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

se strinjam user posted image

Trezika, ti pa kuj tiho bodi. Ti si tudi na vrsti, takoj po tem izpitu!!!! user posted image

clock-img

23.03.2011, 11:03

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Kako sestra?

Uuuu, to je res čudovita novica!!!! Držim pesti še naprej!user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala...jaz tudi močno upam, da je res prišla h pameti user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem