cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Marčevke 2009 - 3.del

clock-img

05.04.2011, 10:06

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: Tulipan12

Tasa je prišla teta????????????????user posted image

no tasa....je prišla??????????????????????????????????? user posted image

Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da... user posted image

clock-img

05.04.2011, 10:07

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Moji dve imata tudi eno prababico, pa ji rečeta plababi. Nika ji tako reče no, Tija je že velika in reče prababi. user posted image Smo ju pa navadli za babici, da ju kličeta z imenom, no babi Z recimo. Ker drugače bi ble zmedene.

clock-img

05.04.2011, 10:07

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Najaa vzdržala sem luno, seveda ono mojo prirejeno (sladkor in mleko v kavi, sokovi) in imam -1kguser posted image user posted image user posted image

Jaz tudi! user posted image Le da sem malo prej pojedla sendvič, ker sem bila v službi in sem že po zraku hodila od vrtoglavice. user posted image Pa se danes prav fajn počutim. user posted image Čez 14 dni spet a ne? Polna luna! user posted image

U, super!user posted image  Čez 14 dni, ja, se bo treba malo prečistit pred Veliko nočjo!user posted image

clock-img

05.04.2011, 10:09

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Zdej se nalašč ne bo javila, ko nas vse tak zanima. Je pa na fb napisala, da... user posted image

Mogoče nima cajta, ker bruhauser posted image

clock-img

05.04.2011, 10:10

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Moji dve imata tudi eno prababico, pa ji rečeta plababi. Nika ji tako reče no, Tija je že velika in reče prababi. user posted image Smo ju pa navadli za babici, da ju kličeta z imenom, no babi Z recimo. Ker drugače bi ble zmedene.

Aha, Lia isto, babi pa ime in dedi pa ime.

clock-img

05.04.2011, 10:11

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

neeee, ne bruha, sam na wc hodi vsakih 5 minut. Sej se spomnete kako je bilo, ko nam je zamujala in smo hodle preverjat...? user posted image Joj kaka muka, če se spomnem... vsakič sem molila, da ne bi kri zagledala. user posted image

clock-img

05.04.2011, 10:12

clock-img

Tulipan12

pencil-img

4103

Sem se prej glih spomnila, da sem lani nekje v tem času zanosila z Luko.user posted image

clock-img

05.04.2011, 10:13

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Jaz tudi. In sicer 3.3.2006 sem zanosila s Tijo. user posted image  

clock-img

05.04.2011, 10:31

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nena bruham. Obisk sem mela.
In ne ni prišla. Saj bo, dan je še dolg. Pa tak vem da bo jutri, ko delam 10 urc user posted image

clock-img

05.04.2011, 11:05

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
nena bruham. Obisk sem mela.
In ne ni prišla. Saj bo, dan je še dolg. Pa tak vem da bo jutri, ko delam 10 urc user posted image

Opa! mogoče pa....

clock-img

05.04.2011, 11:06

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

neeee, ne bruha, sam na wc hodi vsakih 5 minut. Sej se spomnete kako je bilo, ko nam je zamujala in smo hodle preverjat...? user posted image Joj kaka muka, če se spomnem... vsakič sem molila, da ne bi kri zagledala. user posted image

Ja, al pa sploh pozabiš kdaj si jo nazadnje imel in ti potem datumi nič ne štimajo. user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Midve sva bli za vikend pri mojih na Koroškem...ful se mi zdi fajn, da gre Maruša s takim veseljem k bici pa dedanu user posted image pa uživala je milijon na uro... sploh se niso mogli načudit, kaka čveka je user posted image

Je dans zjutraj rekla, da ne bi šla v vrtec, da bi šla raje k bici user posted image

ampak se je potem vseeno sprijaznila z vrtcem user posted image

kak se mi to lepo sliši. Bravo za dialekt! user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Kaj jaz kaj ne vem? user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Brdo pri Kranju ni verjetno isto Brdo kot je tisto pri ZOO, ne? Ker tam pa sem jaz v eni službi imela sedež firme...

Ne, ne, to moje Brdo je malo bolj oddaljeno od LJ. user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Okej.

Pa če ni nikjer nobene. Cel dan se je samo Tasa oglasila. Kje je Persida, pa Trezika, okej Tulipan je vsaj čez vikend kaj napisala. user posted image

evo, trezika se javlja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

clock-img

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Najaa vzdržala sem luno, seveda ono mojo prirejeno (sladkor in mleko v kavi, sokovi) in imam -1kguser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 12:09

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more user posted image
Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno.
Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat user posted image   user posted image

clock-img

05.04.2011, 12:12

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Kaj jaz kaj ne vem? user posted image

NEEEEE Kokica,vse veš user posted image user posted image

user posted image mi zaostaja, slabo mi je ko pes, tak da vem da bo prišla. Samo ne vem kdaj, ponavadi mi je zasotajala max. 1 dan, danes je že 5 dan pa je še ni.

clock-img

05.04.2011, 12:18

clock-img

tasa_m

pencil-img

21300

No, da vas razočaram. Nič ni-negativno.
Saj mi paše tak, ker zdaj nimam časa bit noseča user posted image user posted image
Bomo čez 2 meseca začeli delat kaj na tem, do sedaj pa še naprej pazli user posted image

Zdaj ap grem kosilo kuhat.

clock-img

05.04.2011, 12:31

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Midve sva bli za vikend pri mojih na Koroškem...ful se mi zdi fajn, da gre Maruša s takim veseljem k bici pa dedanu user posted image pa uživala je milijon na uro... sploh se niso mogli načudit, kaka čveka je user posted image

Je dans zjutraj rekla, da ne bi šla v vrtec, da bi šla raje k bici user posted image

ampak se je potem vseeno sprijaznila z vrtcem user posted image

Hehe, moja Lia ima 2 babici, 2 prababici in ji nekak sede, da bi rekla prababica, pa koroško prababico kliče BABICA BICA!user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 12:33

clock-img

trezika

pencil-img

3981

Saj mi paše tak, ker zdaj nimam časa bit noseča user posted image user posted image
Bomo čez 2 meseca začeli delat kaj na tem, do sedaj pa še naprej pazli user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 12:57

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

jupijej.....user posted image user posted image user posted image

Tasa, drugače pa, vse se zmore, če je le volja!user posted image

< Sporočilo je popravil KOKICA32 -- 5.4.2011 12:58:33 >

clock-img

05.04.2011, 13:27

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

Zaj sem šla delat test ker mi je čudno. Itak vem da bo negativno, ker drugače sploh bit ne more user posted image
Pa da vidimo...moram čakat 5.minut. Itak se je takoj ena črtica pokazala kaj pomeni negativno.
Tak, da hvala navijačice ampak za zmago bo še treba mal počakat user posted image   user posted image

Mogoče je še prezgodaj za test. user posted image

clock-img

05.04.2011, 13:32

clock-img

KOKICA32

pencil-img

12528

Mogoče je še prezgodaj za test. user posted image

Evo eno izkušeno punco. user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.04.2011, 13:35

clock-img

Najaa

pencil-img

16801

user posted image KOKICA ne hecaj se... Men je vedno pokazal + nše predno je zamujala M. Sam se pa zna zgodit a ne, da kasneje zanosiš... v glavnem, tasa zveste navijačice ti stojimo ob strani! user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem